Sprød gnocchisalat
45 min
•
Arbejdstid: 20 min
•
Tilberedningstid: 25 min
•
&format=webp)
Måske kender du til at koge gnocchi, men har du også prøvet at bage dem sprøde? Det smager godt og sammen med tomater og masser af basilikum, har du en nem salat, der minder om en klassisk tomatsalat bare med ekstra bid.
Ny
Ingredienser
500 g
Gnocchi
|
|
---|---|
1 spsk
Olie
|
|
1
Knust fed hvidløg
|
|
1 tsk
Paprika
|
|
½ tsk
Tørrede chiliflager
|
|
½ tsk
Groft salt
|
250 g
Tomater i mindre stykker
|
|
---|---|
1
Skalotteløg eller rødløg i tynde ringe
|
|
4 dl
Strimlede basilikumblade
|
|
75 g
Smuldret salatost
|
|
2 spsk
Balsamico glaze
|
|
Flagesalt
|
|
Friskkværnet peber
|
Sådan gør du
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
Gnocchi kan du få med og uden smag og i flere farver. I denne salat kan du bruge alle slags. Du kan også fint bruge andre krydderurter. Tilsæt evt. også mere grønt, fx agurk, peberfrugt eller majs.
Næringsindhold
Energiindhold:
4945 kJ / 1182 kcal
Energifordeling
Energi | |
---|---|
Fiber: | 5,4 g |
Protein: | 29,4 g |
Fedt: | 32,7 g |
Kulhydrat: | 190,3 g |
