Sprød jordskokkesalat med ærter og bacon

Sprød jordskokkesalat med ærter og bacon

Hovedret
Vi har ladet Det Grønne Museum og Frilandsmuseet udfordre os med opskrifter og ingredienser fra danmarkshistoriens tidligste tider! I middelalderen blev svinekød – kaldet flæsk – anset for at være det fineste kød. Og det var almindeligt at servere flæsk sammen med roer eller ærter, groft brød og godt øl.
Velbekomme!

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

9203 kJ / 2200 kcal

Næringsindhold pr. 100g

602 kJ / 144 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 3,3 g
Protein: 16,8 % 5,9 g
Kulhydrat: 51,1 % 18,1 g
Fedt: 32,1 % 5,2 g

Ingredienser

Bæredygtighed
Bæredygtighed
Andelsselskabet
Andelsselskabet
Arla Karolines Køkken® App
Arla Karolines Køkken® App
Køb merchandise
Køb merchandise