Sprøde kager med jordbærflødeskum
45 min
•
Disse dekorative jordbærkager er gode til eftermiddags- eller aftenkaffen og er nemme at lave.
Ingredienser
100 g
Blødt smør
|
|
---|---|
25 g
Brun farin (ca. ½ dl)
|
|
75 g
Sukker (ca. 1 dl)
|
|
100 g
Havregryn
|
¾ dl
Jordbærmarmelade
|
|
---|---|
1¾ dl
Piskefløde
|
|
4 spsk
Flormelis
|
|
250 g
Jordbær
|
Sådan gør du
Bagetid:
Ca. 5 min. ved 200°.
Ved serveringen
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
10607 kJ / 2535 kcal
Næringsindhold pr. 100g
1241 kJ / 296 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,6 g |
Protein: | 2,5 % | 1,8 g |
Kulhydrat: | 44,4 % | 32,4 g |
Fedt: | 53,1 % | 17,8 g |
Relateret video
Sådan pisker du flødeskum
Vil du have perfekt pisket flødeskum? Så se her hvordan Karolines Køkkenskole pisker et luftigt og cremet flødeskum.