Ca. 10 min. ved 250°.
5196 kJ / 1242 kcal
772 kJ / 185 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,8 g |
Protein: | 11,8 % | 5,3 g |
Kulhydrat: | 49,7 % | 22,6 g |
Fedt: | 38,5 % | 8 g |
3½ dl
Kærnemælk
|
|
---|---|
150 g
Hvedemel (ca. 2½ dl)
|
|
2 tsk
Bagepulver
|
|
2
Æggeblommer
|
|
1 spsk
Rørsukker
|
|
¼ tsk
Groft salt
|
|
2
Æggehvider
|
25 g
Smør - til stegning
|
---|
25 g
Smør
|
|
---|---|
1 spsk
Rørsukker
|
Sukker
|
|
---|---|
Friskpresset citronsaft
|
|
Sirup, fx ahorn-, blåbær- eller tranebærsirup
|