Sprøde sommerkager med koldt hyldeblomstskum
45 min
•
&format=webp)
Disse skønne kager er en variant af den klassiske engelske biscuit. Fyldt med lag af dejlige hyldeblomster og serveret med kold hyldeblomstskum.
Ingredienser
4
Hyldeblomstskærme
|
|
---|---|
300 g
Hvedemel (ca. 5¼ dl)
|
|
2 spsk
Sukker
|
|
3 tsk
Fintrevet citronskal (usprøjtet)
|
|
1 tsk
Bagepulver
|
|
1 tsk
Vaniljesukker
|
|
½ tsk
Fint salt
|
|
125 g
Koldt smør i tern
|
|
1½ dl
Kærnemælk
|
1 spsk
Sukker
|
---|
Pensling
1 spsk
Smeltet smør (ca. spsk)
|
---|
Pynt
½ spsk
Perlesukker
|
---|
Kold hyldeskum
2½ dl
Piskefløde
|
|
---|---|
2 spsk
Koncentreret hyldeblomstsaft
|
Sådan gør du
Kold hyldelomstskum
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
13500 kJ / 3227 kcal
Næringsindhold pr. 100g
1398 kJ / 334 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,3 g |
Protein: | 4,8 % | 3,9 g |
Kulhydrat: | 37,4 % | 30,7 g |
Fedt: | 57,8 % | 21,8 g |
