Sprøde sommerkager med koldt hyldeblomstskum
45 min
•
Disse skønne kager er en variant af den klassiske engelske biscuit. Fyldt med lag af dejlige hyldeblomster og serveret med kold hyldeblomstskum.
Ingredienser
|
4
Hyldeblomstskærme
|
|
|---|---|
|
300 g
Hvedemel (ca. 5¼ dl)
|
|
|
2 spsk
Sukker
|
|
|
3 tsk
Fintrevet citronskal (usprøjtet)
|
|
|
1 tsk
Bagepulver
|
|
|
1 tsk
Vaniljesukker
|
|
|
½ tsk
Fint salt
|
|
|
125 g
Koldt smør i tern
|
|
|
1½ dl
Kærnemælk
|
|
1 spsk
Sukker
|
|---|
Pensling
|
1 spsk
Smeltet smør (ca. spsk)
|
|---|
Pynt
|
½ spsk
Perlesukker
|
|---|
Kold hyldeskum
|
2½ dl
Piskefløde
|
|
|---|---|
|
2 spsk
Koncentreret hyldeblomstsaft
|
Sådan gør du
Kold hyldelomstskum
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
1395 kJ / 333 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 1,3 g |
| Protein: | 3,9 g |
| Fedt: | 21,8 g |
| Kulhydrat: | 30,7 g |