Squashbrød
2 timer 20 min
•
Arbejdstid: 20 min
Fryseegnet
•
&format=webp)
Bag et stort dejligt squashbrød med ymer, persille - og selvfølgelig masser af squash. Brødet kan også bages med revne gulerødder i stedet for squash. Squashbrødet smager dejligt med smør og ost eller pålæg. Det er også godt som madbrød, fx sammen med en god grøntsagssuppe.
Ingredienser
50 g
Smør
|
|
---|---|
4 dl
Mælk
|
|
1 dl
Ymer
|
|
50 g
Gær
|
|
2 tsk
Groft salt
|
|
2 tsk
Sukker
|
|
200 g
Groftrevet grøn squash
|
|
1 dl
Hakket persille
|
|
800 g
Hvedemel
|
Sådan gør du
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
Af dejen kan du forme 40 miniflutes, ca. 11 cm lange. Bag flutene ca. 15 min. ved 225° midt i ovnen.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
14490 kJ / 3463 kcal
Næringsindhold pr. 100g
882 kJ / 211 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,9 g |
Protein: | 11,4 % | 5,9 g |
Fedt: | 15,7 % | 3,7 g |
Kulhydrat: | 72,9 % | 37,8 g |
