Squashpasta
20 min
•
Squashpasta er helt enkelt strimlet squash, der kan spises rå, blancheret eller stegt. Vi har i denne opskrift lynstegt squashstrimlerne. Squashpasta er et lækkert grønt tilbehør, som kan serveres sammen med eller i stedet for almindelig pasta. Squashpasta kan også spises som selvstændig ret sammen med fx salatost og brød.
Ingredienser
Squashpasta
|
2
Grønne squash (ca. 700 g)
|
|
|---|---|
|
2 tsk
Groft salt
|
|
|
1 spsk
Olivenolie
|
|
|
2
Finthakkede små fed hvidløg
|
|
|
2 dl
Strimlet bredbladet persille
|
|
|
1
Citron fintrevet skal heraf
|
|
|
Friskkværnet peber
|
Sådan gør du
Squashpasta
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
Squashpastaen smager dejligt sammen med salatost.
Squashpastaen kan også blancheres. Kom squashstrimlerne i spilkogende vand i ca. 30 sekunder. Du kan også blande squashpastaen med almindelig pasta.
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
134 kJ / 32 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 1,8 g |
| Protein: | 1,2 g |
| Fedt: | 1,7 g |
| Kulhydrat: | 3 g |