Squashpasta
20 min
&format=webp)
Squashpasta er helt enkelt strimlet squash, der kan spises rå, blancheret eller stegt. Vi har i denne opskrift lynstegt squashstrimlerne. Squashpasta er et lækkert grønt tilbehør, som kan serveres sammen med eller i stedet for almindelig pasta. Squashpasta kan også spises som selvstændig ret sammen med fx salatost og brød.

Ingredienser
4 personer
Squashpasta
2 Grønne squash (ca. 700 g) | |
---|---|
2 tsk Groft salt | |
1 spsk Olivenolie | |
2 Finthakkede små fed hvidløg | |
2 dl Strimlet bredbladet persille | |
1 Citron fintrevet skal heraf | |
Friskkværnet peber |
Sådan gør du
Squashpasta
Bedømmelse
Squashpastaen smager dejligt sammen med salatost.
Squashpastaen kan også blancheres. Kom squashstrimlerne i spilkogende vand i ca. 30 sekunder. Du kan også blande squashpastaen med almindelig pasta.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
1228 kJ / 293 kcal
Næringsindhold pr. 100g
134 kJ / 32 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,8 g |
Protein: | 15,2 % | 1,2 g |
Kulhydrat: | 38,1 % | 3 g |
Fedt: | 46,7 % | 1,7 g |