Stegt flæsk med persillesovs er Danmarks nationalret, og de fleste danskere elsker både det sprøde flæsk, de nye kartofler og den skønne persillesovs. I årevis var denne herlige ret sat i skammekrogen, men nu er stegt flæsk med persillesovs igen dukket op på mange restauranters spisekort - og på mange danskeres liste over livretter. Måske fordi du kan lave stegt flæsk i ovn - eller på grill, så du undgår det værste os i køkkenet.
Har du lyst til en moderne udgave med mere grønt?
12098 kJ / 2891 kcal
445 kJ / 106 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,1 g |
Protein: | 20 % | 5,3 g |
Kulhydrat: | 38,6 % | 10,1 g |
Fedt: | 41,4 % | 5 g |
Prøv at stege flæsket på havegrillen - det bliver dejligt sprødt.
Er sovsen blevet for salt? Karolines Køkkenskole viser med et enkelt tip, hvordan du redder en sovs, der er for salt.