9507 kJ / 2272 kcal
358 kJ / 86 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2 g |
Protein: | 27,2 % | 5,7 g |
Kulhydrat: | 46,1 % | 9,7 g |
Fedt: | 26,7 % | 2,6 g |
Kalvelever
|
500 g |
---|---|
Smør
|
25 g |
Groft salt
|
½ tsk |
Friskkværnet peber
|
Små kviste af kruspersille
|
2 dl |
---|---|
Vand
|
1 dl |
Hakkede kapers
|
4 spsk |
Reven citronskal (usprøjtet)
|
2 tsk |
Friskpresset citronsaft
|
1 tsk |
¼ liter | |
Groft salt
|
½ tsk |
Friskkværnet peber
|
|
Evt. lys saucejævner
|
Frosne fine ærter
|
450 g |
---|---|
Smør
|
10 g |
Rødløg i tynde både (ca. 225 g)
|
3 |
Groft salt
|
½ tsk |
Kartofler - skrællede og kogte
|
1 kg |
---|