Sprød kyllingelever er en dejlig ret, når kyllingeleveren bliver stegt, lige som den skal. Her er den stegte kyllingelever i pande serveret med en mild og cremet tomatsauce. Det er ikke alle, der er vilde med lever, men det kan være de kan lide kyllingelever. Kyllingeleverne kan nemlig nemt steges sprøde, fordi de er så små og har meget stegeskorpe. Så prøv kyllingelever i pande, hvis I vil prøve noget der er lidt anderledes.
Har du lyst til at prøve flere opskrifter med kyllingelever.
Du kan evt. jævne saucen med lidt saucejævner. Er du glad for krydret mad, kan du tilsætte chili til enten mel eller sauce.
8857 kJ / 2117 kcal
368 kJ / 88 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,1 g |
Protein: | 22,6 % | 4,9 g |
Kulhydrat: | 49,8 % | 10,8 g |
Fedt: | 27,6 % | 2,7 g |