Du kan evt. jævne saucen med lidt saucejævner. Er du glad for krydret mad, kan du tilsætte chili til enten mel eller sauce.
8397 kJ / 2007 kcal
348 kJ / 83 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,4 g |
Protein: | 22,5 % | 4,6 g |
Kulhydrat: | 49,7 % | 10,2 g |
Fedt: | 27,8 % | 2,6 g |
400 g
Kyllingelever
|
|
---|---|
4 spsk
Hvedemel
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
|
40 g
Smør
|
|
1 dåse
Hakkede tomater (ca. 400 g)
|
|
1½ dl
Madlavningsfløde
|
|
1
Stort hakket fed hvidløg
|
|
2 spsk
Hakket frisk timian eller 2 tsk tørret
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
1 kg
Kogte kartofler
|
|
---|---|
salat af 150 g
Fintsnittet spidskål drysset med lidt salt og peber,
|
|
1
Finthakket rødløg (ca. 75 g)
|
|
1
Rødt æble i tynde både (ca. 125 g)
|
|
1 dl
Strimlet bredbladet persille
|