Stegt okselårtunge og spidskål med dildfrø
1 time 5 min
•
&format=webp)
Flot og velsmagende hovedret. God til gæster.
Ingredienser
Lantidsstegt okselårtunge
1
Afpudset okselårtunge (ca. 1 kg)
|
|
---|---|
25 g
Smør
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
Spidskål med dildfrø og Danablu
3
Små spidskål (ca. 1⅕ kg)
|
|
---|---|
25 g
Smør
|
|
1 dl
Grøntsagsbouillon
|
|
1 tsk
Dildfrø
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
100 g
Blåskimmelost
|
Pynt
Dildkviste
|
---|
Tilbehør
1½ kg
Pillede, kogte aspargeskartofler
|
---|
Sådan gør du
Spidskål med dildfrø og Danablu
Ved serveringen
Tips
Stegetid
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
401 kJ / 96 kcal
Energifordeling
Energi pr 100 g | |
---|---|
Fiber: | 1,9 g |
Protein: | 7 g |
Fedt: | 3,8 g |
Kulhydrat: | 8,3 g |
