Stikkelsbærsyltetøj med ingefær

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(7 vurderinger)

15 min

Dejlig marmelade der smager super godt sammen med salatost og godt brød.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • ½ kg friske eller frosne stikkelsbær
  • 1 dl vand
  • 200 g sukker (ca. 2¼ dl)
  • 1 spsk stødt ingefær
  • 1 tsk jævningsmiddel til marmelade, fx melatin
  • 1 spsk sukker

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Bring langsomt bærrene i kog med vandet, og kog ved lav varme 2 minutter. Drys sukker og ingefær i og rør rundt. Lad syltetøjet komme i kog, og kog det stille 1 minut. Bland Melatin med sukker og drys det over syltetøjet, mens der røres. Kog 2 minutter og smag til. Lad syltetøjet køle lidt af, før det kommes på helt rene glas.

Tips

Hvis man bruger frosne bær skal man anvende lidt mere sukker. Server det lune, nylavede syltetøj sammen med Karoline"s Fetina og langtidshævet brød.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 4310 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 16 g
  • Protein: 2 %
  • Kulhydrat: 96 %
  • Fedt: 2 %

Tilbage

Vind 5000 kr. til årets julemiddag!

Hos Karolines Køkken har vi dækket op til den helt store julemiddag. Du kan finde inspiration til lækre juleretter og deltage i vores quiz. Der er 3 gavekort på 5000 kr. til føtex, Bilka og Netto i spil. Glædelig jul!

Besøg julebordet og quiz med

Vind 5000 kr.!

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Andre gode forslag