Stikkelsbærsyltetøj med ingefær

Bedømmelse

(7 vurderinger)

15 min

Dejlig marmelade der smager super godt sammen med salatost og godt brød.

Ingredienser

Antal portioner
  • ½ kg friske eller frosne stikkelsbær
  • 1 dl vand
  • 200 g sukker (ca. 2¼ dl)
  • 1 spsk stødt ingefær
  • 1 tsk jævningsmiddel til marmelade, fx melatin
  • 1 spsk sukker

Sådan gør du

Sådan gør du

Bring langsomt bærrene i kog med vandet, og kog ved lav varme 2 minutter. Drys sukker og ingefær i og rør rundt. Lad syltetøjet komme i kog, og kog det stille 1 minut. Bland Melatin med sukker og drys det over syltetøjet, mens der røres. Kog 2 minutter og smag til. Lad syltetøjet køle lidt af, før det kommes på helt rene glas.

Tips

Hvis man bruger frosne bær skal man anvende lidt mere sukker. Server det lune, nylavede syltetøj sammen med Karoline"s Fetina og langtidshævet brød.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 4310 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 16 g
  • Protein: 2 %
  • Kulhydrat: 96 %
  • Fedt: 2 %

Hvor finder jeg et Arla produkt?

Tilbage

Nu kan du nemt finde ud af, hvilke butikker der har Arlas produkter nær dig

Hvis du leder efter et specifikt produkt nær dig, kan du nu bruge vores nye "Find butik" service. Denne service hjælper dig til at finde ud af, hvilke butikker tæt på dig, der har netop det Arla produkt du leder efter.

Find produkt

Find produkt

Tilbage

Nu kan du nemt finde ud af, hvilket udvalg af Arla produkter en specifik butik har

Hvis du er i tvivl om hvilke Arla produkter din nærmeste butik fører, kan du med denne service få hjælp til at ikke at køre forgæves

Find forhandler

Find forhandler

Kilde: