Stikkelsbærsyltetøj med ingefær

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(7 vurderinger)

15 min

Dejlig marmelade der smager super godt sammen med salatost og godt brød.

Ingredienser

Antal portioner

  • ½ kg friske eller frosne stikkelsbær
  • 1 dl vand
  • 200 g sukker (ca. 2¼ dl)
  • 1 spsk stødt ingefær
  • 1 tsk jævningsmiddel til marmelade, fx melatin
  • 1 spsk sukker

Sådan gør du

Sådan gør du

Bring langsomt bærrene i kog med vandet, og kog ved lav varme 2 minutter. Drys sukker og ingefær i og rør rundt. Lad syltetøjet komme i kog, og kog det stille 1 minut. Bland Melatin med sukker og drys det over syltetøjet, mens der røres. Kog 2 minutter og smag til. Lad syltetøjet køle lidt af, før det kommes på helt rene glas.

Tips

Hvis man bruger frosne bær skal man anvende lidt mere sukker. Server det lune, nylavede syltetøj sammen med Karoline"s Fetina og langtidshævet brød.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 4310 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 16 g
  • Protein: 2 %
  • Kulhydrat: 96 %
  • Fedt: 2 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: