Stikkelsbærsyltetøj med ingefær

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(7 vurderinger)

15 min

Dejlig marmelade der smager super godt sammen med salatost og godt brød.

Ingredienser

Antal portioner
  • ½ kg friske eller frosne stikkelsbær
  • 1 dl vand
  • 200 g sukker (ca. 2¼ dl)
  • 1 spsk stødt ingefær
  • 1 tsk jævningsmiddel til marmelade, fx melatin
  • 1 spsk sukker

Sådan gør du

Sådan gør du

Bring langsomt bærrene i kog med vandet, og kog ved lav varme 2 minutter. Drys sukker og ingefær i og rør rundt. Lad syltetøjet komme i kog, og kog det stille 1 minut. Bland Melatin med sukker og drys det over syltetøjet, mens der røres. Kog 2 minutter og smag til. Lad syltetøjet køle lidt af, før det kommes på helt rene glas.

Tips

Hvis man bruger frosne bær skal man anvende lidt mere sukker. Server det lune, nylavede syltetøj sammen med Karoline"s Fetina og langtidshævet brød.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 4310 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 16 g
  • Protein: 2 %
  • Kulhydrat: 96 %
  • Fedt: 2 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: