Stuvede porrer

Stuvede porrer

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(2 vurderinger)

15 min

Helt enkel og dejlig måde at spise porrer på. Passer godt til et stykke kød eller fisk.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

 

 

Køb ingredienserne via Click&Cook®

Ingredienser

Antal portioner

 

 

Køb ingredienserne via Click&Cook®

Sådan gør du

Sådan gør du

  1. Skær porrene i ca. 4 cm stykker. Del evt. meget tykke porrer på langs.
  2. Lad smørret blive gyldent i en pande.
  3. Brun porrestykkerne i ca. 4 min. ved jævn til kraftig varme - vend af og til.
  4. Ryst fløden godt og hæld den på porrene sammen med salt og peber.
  5. Kog i 3-4 min. ved svag varme og uden låg. Tilsæt citronsaft og smag til.
  6. Drys evt. med krydderurter og server.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 2676 kJ / 640 kcal
  • Energifordeling:
  • Fiber: 11 g
  • Protein: 11,7 %
  • Kulhydrat: 29,8 %
  • Fedt: 58,5 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag