Aktuelt
Opskrifter & mad
Opskrifter, viden og inspiration
Opskrifter
Råvarekalender
Arla®s Leksikon
Artikler
Indkøbsliste
Lav din egen madplan
Om Arlas Inspirationskøkken
Hvem er vi?
Udvikling og test af opskrifter
Madaktiviteter
Arla Madløjer
Arla Food Movers
Årets Madsjæl
Food Festival
Madspildsskoler
Produkter
Vores brands
Alle brands
Arla®
Arla® 24
Arla A38®
Arla® ØKO
Arla® Protein
Arla Cultura®
Arla® JÖRĐ
Arla Karolines Køkken®
Arla® Klovborg
Arla® LactoFREE
Arla Protino®
Arla Unika®
Baby&Me® Organic
Cheasy®
Buko®
Matilde®
Riberhus®
Kærgården®
Yoggi®
Castello®
Lurpak®
Babymad
Fløde
Koldskål
Laktosefri
Morgenmad
Mælk
Ost
Smør- og smørbar
Yoghurt
Økologi
Nye produkter
Produkter A-Å
Omtanke
Om Arla
Arla
Opskrifter
Stuvede porrer
Stuvede porrer
15 min
•
Kommentarer
Helt enkel og dejlig måde at spise porrer på. Passer godt til et stykke kød eller fisk.
Sådan gør du
Skær porrene i ca. 4 cm stykker. Del evt. meget tykke porrer på langs.
Lad smørret blive gyldent i en pande.
Brun porrestykkerne i ca. 4 min. ved jævn til kraftig varme - vend af og til.
Ryst fløden godt og hæld den på porrene sammen med salt og peber.
Kog i 3-4 min. ved svag varme og uden låg. Tilsæt citronsaft og smag til.
Drys evt. med krydderurter og server.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
2493 kJ / 596 kcal
Næringsindhold pr. 100g
319 kJ / 76 kcal
Energifordeling
Energifordeling
Næringsindhold pr. 100g
Fiber:
-
1,7 g
Protein:
11,5 %
2,2 g
Kulhydrat:
27,1 %
5,1 g
Fedt:
61,4 %
5,3 g
Ingredienser
500 g
Rensede porrer
25 g
Smør
2½ dl
Madlavningsfløde
½ tsk
Groft salt
Friskkværnet peber
1 tsk
Friskpresset citronsaft
Evt. et drys krydderurter eller porretop
Andre gode forslag
30 min
Kartoffelsuppe med porrer
(1292)
Events og inspiration
Få viden og inspiration om mad, råvarer og madlavning.
60+ min
Porretærte
(190)
60+ min
Porretærte med bacon og hytteost
(44)
60+ min
Glaseret hamburgerryg med dampet grønt
(129)
50 min
Farsbrød
(55)
60+ min
Laksetærte
(25)
Se mere
Omtanke
Andelsselskabet
Køb merchandise