Stuvet glaskål
45 min
•
&format=webp)
Stuvet glaskål er en lækker opskrift på velsmagende tilbehør til hovedretten.
Ingredienser
2
Glaskål i mindre stykker (ca. 450 g)
|
|
---|---|
1½ dl
Vand
|
|
6 dl
Mælk
|
25 g
Blødt smør
|
|
---|---|
2½ spsk
Hvedemel
|
|
1 spsk
Hakket persille
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
Sådan gør du
I stedet for glaskål kan du anvende persillerod, pastinak eller skorzonerrod.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
2432 kJ / 581 kcal
Næringsindhold pr. 100g
194 kJ / 46 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,8 g |
Protein: | 18 % | 2,1 g |
Kulhydrat: | 46,1 % | 5,2 g |
Fedt: | 35,9 % | 1,9 g |
