Stuvet glaskål

Bedømmelse

(9 vurderinger)

45 min

Stuvet glaskål er en lækker opskrift på velsmagende tilbehør til hovedretten. Glæd dig til at prøve denne opskrift med glaskål.

Ingredienser

Antal portioner
  • 2 glaskål i mindre stykker
  • 1½ dl vand
  • 6 dl sødmælk

Stuvning

  • 25 g blødt smør
  • 2½ spsk hvedemel
  • 1 spsk hakket frisk kruspersille
  • 1 tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Pynt

  • kviste af kruspersille

Kan serveres til

  • 100 g spegeskinke og
  • 1 kg kartofler eller 200 g brød

Sådan gør du

Sådan gør du

Kom kålen i kogende vand i en gryde. Kog den ved svag varme og under låg i ca. 5 min. Tilsæt sødmælk og bring blandingen i kog.

Stuvning

Rør smør og mel sammen til en smørbolle med fx en gaffel. Kom smørbollen i gryden og kog stuvningen ved svag varme og uden låg i ca. 5 min. Tilsæt persille og smag til med salt og peber.

Tip

I stedet for glaskål kan anvendes persillerod eller skorzonerrod.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 8053 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 35,2 g
  • Protein: 17 %
  • Kulhydrat: 55 %
  • Fedt: 28 %

Hvor finder jeg et Arla produkt?

Tilbage

Nu kan du nemt finde ud af, hvilke butikker der har Arlas produkter nær dig

Hvis du leder efter et specifikt produkt nær dig, kan du nu bruge vores nye "Find butik" service. Denne service hjælper dig til at finde ud af, hvilke butikker tæt på dig, der har netop det Arla produkt du leder efter.

Find produkt

Find produkt

Tilbage

Nu kan du nemt finde ud af, hvilket udvalg af Arla produkter en specifik butik har

Hvis du er i tvivl om hvilke Arla produkter din nærmeste butik fører, kan du med denne service få hjælp til at ikke at køre forgæves

Find forhandler

Find forhandler

Kilde: