Sukkerkringler
1 time 5 min
Fryseegnet
•
&format=webp)
Bløde og luftige sukkerkringler. Fyld køkkenet med duften af nybagte sukkerkringler. Kringlerne er en gærdej med smør og æg, hvilket giver en skøn krumme. Spis kringlerne lune - og vær forberedt på sukkerklistrede fingre. Lækre sukkerkringler som kan spises året rundt.
Ingredienser
Sukkerkringler
25 g
Gær
|
|
---|---|
2 dl
Fingervarmt mælk
|
|
1
Æg
|
|
7 dl
Hvedemel (ca. 400 g)
|
|
3 spsk
Sukker (ca. dl)
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
100 g
Blødt smør
|
Pynt
25 g
Smeltet smør
|
|
---|---|
3 spsk
Sukker
|
Sådan gør du
Sukkerkringler
Pynt
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
Du kan sagtens fryse kringlerne.
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
1309 kJ / 313 kcal
Energifordeling
Energi pr 100 g | |
---|---|
Fiber: | 1,6 g |
Protein: | 5,8 g |
Fedt: | 13,1 g |
Kulhydrat: | 42,7 g |
