Sukkerkringler
1 time 5 min
Fryseegnet
&format=webp)
Bløde og luftige sukkerkringler. Fyld køkkenet med duften af nybagte sukkerkringler. Kringlerne er en gærdej med smør og æg, hvilket giver en skøn krumme. Spis kringlerne lune - og vær forberedt på sukkerklistrede fingre. Lækre sukkerkringler som kan spises året rundt.

Ingredienser
Opskriften gælder for 20 stk
Sukkerkringler
25 g Gær | |
---|---|
2 dl Fingervarmt mælk | |
1 Æg | |
7 dl Hvedemel (ca. 400 g) | |
3 spsk Sukker (ca. dl) | |
1 tsk Groft salt | |
100 g Blødt smør |
Pynt
25 g Smeltet smør | |
---|---|
3 spsk Sukker |
Sådan gør du
Sukkerkringler
Pynt
Bedømmelse
Du kan sagtens fryse kringlerne.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
11512 kJ / 2751 kcal
Næringsindhold pr. 100g
1310 kJ / 313 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,6 g |
Protein: | 7,5 % | 5,8 g |
Kulhydrat: | 55,4 % | 42,7 g |
Fedt: | 37,1 % | 13,1 g |