Svampetoast
&format=webp)
Denne svampetoast er en lidt anderledes og meget delikat vegetarisk toast med stegte svampe, cremefraichedressing og smeltet ost med jalapenos i. En nem og hurtig svampetoast som imponerer på smag. Er du mere til en mild og klassisk svampetoast - så skift osten ud med en mildere udgave.
Ingredienser
Cremefraichedressing
¼ dl
Creme fraiche 38%
|
|
---|---|
½ tsk
Friskpresset citronsaft
|
|
½ tsk
Sukker
|
|
Friskkværnet peber
|
Svampetoast
5 g
Smør
|
|
---|---|
¼
Løg (ca. 20 g)
|
|
1 stilk
Frisk timian
|
|
50 g
Champignoner i skiver
|
|
1
Lille fed hvidløg
|
|
¼ tsk
Groft salt
|
2 skiver
Grovbrød
|
|
---|---|
5 g
Smør
|
|
2 skiver
Havarti ost
|
Sådan gør du
Cremefraichedressing
Svampetoast
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
Der er masser af smag i osten med jalapeno - men har du lyst til endnu mere styrke, kan du komme chili i svampeblandingen. Og er du til en mere klassisk blid svampetoast kan du udskifte jalapeno osten med en skive ost af valgfri styrke.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
2394 kJ / 572 kcal
Næringsindhold pr. 100g
961 kJ / 230 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,4 g |
Protein: | 11,5 % | 6,5 g |
Fedt: | 50,4 % | 13,1 g |
Kulhydrat: | 38,1 % | 21,6 g |
Karolines køkken viser, hvordan du nemt knuser eller hakker et fed hvidløg.
