Svampetoast
20 min
•

Svampetoast – enkel og fuld af smag. Cremet svampestuvning med spinat, fløde og timian serveret på sprødt, smørstegt surdejsbrød og toppet med frisk citron. En nem svampetoast med masser af smag🍄🟫
Ingredienser
Smørstegt brød
35 g
Smør
|
|
---|---|
4 skiver
Groft surdejsbrød
|
Svampestuvning
15 g
Smør
|
|
---|---|
400 g
Svampe mix
|
|
2
Finthakkede bananskalotteløg
|
|
2
Finthakkede fed hvidløg
|
|
1 dl
Piskefløde
|
|
2 spsk
Frisk timian
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
|
100 g
Babysalatblade
|
|
Fintrevet citronskal (usprøjtet)
|
Sådan gør du
Smørstegt brød
Svampestuvning
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
Hvis du vil give retten et ekstra niveau, så prøv at tilsæt 25 til 50 g blå ost. Det smager super lækkert.
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
606 kJ / 145 kcal
Energifordeling
Energi pr 100 g | |
---|---|
Fiber: | 1,9 g |
Protein: | 3,3 g |
Fedt: | 8,2 g |
Kulhydrat: | 14,5 g |
