Ca. 35 min. ved 175° - traditionel ovn.
Tyttebær har sæson i efteråret, hvor de kortvarigt kan købes i større supermarkeder. Uden for sæson kan du pynte kagen med fx granatæblekerner og kristtjørn eller friske bær og citronmelisse.
Fryseegnet uden frosting.
13431 kJ / 3210 kcal
1145 kJ / 274 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,8 g |
Protein: | 7,4 % | 5 g |
Kulhydrat: | 45,1 % | 30,3 g |
Fedt: | 47,5 % | 14,7 g |
100 g
Blødt smør
|
|
---|---|
125 g
Sukker (ca. 1½ dl)
|
|
3
Æg
|
|
175 g
Hvedemel (ca. 3 dl)
|
|
1½ tsk
Bagepulver
|
|
1 tsk
Vaniljesukker
|
|
1 pose
Brunkagekrydderi (ca. 20 g)
|
|
1 dl
Kvark
|
|
½ dl
Vand
|
200 g
Flødeost
|
|
---|---|
¾ dl
Flormelis
|
|
25 g
Blødt smør
|
|
3 spsk
Tyttebærsyltetøj
|
1 dl
Friske tyttebær og tyttebærblade
|
---|