Ca. 2½ time ved 165° - traditionel ovn.
Opbevar jordskokkechips afkølede i en lufttæt beholder. De hakkede jordskokker kan laves dagen før.
20968 kJ / 5011 kcal
595 kJ / 142 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,8 g |
Protein: | 19,7 % | 6,9 g |
Kulhydrat: | 16,5 % | 5,8 g |
Fedt: | 63,8 % | 10,3 g |
800 g
Kæbeklumper (grisekinder)
|
|
---|---|
2 tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
|
2 spsk
Rapsolie
|
|
2
Gulerødder i grove tern (ca. 250 g)
|
|
2
Grofthakkede bananskalotteløg (ca. 125 g)
|
|
2
Små grofthakkede fed hvidløg
|
|
½ liter
Rødvinssauce
|
|
2½ dl
Vand
|
50 g
Tyttebær
|
|
---|---|
3 spsk
Sukker
|
|
½ dl
Vand
|
100 g
Skrubbede, uskrællede jordskokker
|
|
---|---|
3 dl
Rapsolie
|
3
Store pærer, fx lukas pærer (ca. 450 g)
|
|
---|---|
2 dl
Vand
|
200 g
Skrællede jordskokker
|
|
---|---|
2 dl
Mælk
|