Svinekæber
1 time 5 min
•
&format=webp)
Svinekæber simres i rødvin med årstidens grøntsager. Sinreretten er perfekt til de kolde vinter- og efterårsdage og den smager fantastisk. Få opskriften her!
Ingredienser
Svinekæber
800 g
Kæbeklumper (grisekinder)
|
|
---|---|
1 tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
|
1 spsk
Olie
|
|
½ flaske
Rødvin
|
|
1 liter
Grøntsagsbouillon
|
4
Gulerødder i mundrette stykker
|
|
---|---|
2
Pastinakker i mundrette stykker
|
|
1
Porre i skiver af 1 cm
|
|
1
Grofthakket løg
|
15 g
Smør
|
|
---|---|
1½ spsk
Hvedemel
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
Tilbehør
1⅕ kg
Knuste kartofler
|
---|
Sådan gør du
Svinekæber
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
12077 kJ / 2886 kcal
Næringsindhold pr. 100g
246 kJ / 59 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1 g |
Protein: | 29,2 % | 4,2 g |
Kulhydrat: | 38,7 % | 5,6 g |
Fedt: | 22,1 % | 1,5 g |
Alkohol: | 10 % |
