Svinekæber
1 time 5 min
&format=webp)
Svinekæber simres i rødvin med årstidens grøntsager. Sinreretten er perfekt til de kolde vinter- og efterårsdage og den smager fantastisk. Få opskriften her!

Ingredienser
6 personer
Svinekæber
800 g Kæbeklumper (grisekinder) | |
---|---|
1 tsk Groft salt | |
Friskkværnet peber | |
1 spsk Olie | |
½ flaske Rødvin | |
1 liter Grøntsagsbouillon |
4 Gulerødder i mundrette stykker | |
---|---|
2 Pastinakker i mundrette stykker | |
1 Porre i skiver af 1 cm | |
1 Grofthakket løg |
15 g Smør | |
---|---|
1½ spsk Hvedemel | |
½ tsk Groft salt | |
Friskkværnet peber |
Tilbehør
1⅕ kg Knuste kartofler |
---|
Sådan gør du
Svinekæber
Bedømmelse
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
12077 kJ / 2886 kcal
Næringsindhold pr. 100g
246 kJ / 59 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1 g |
Protein: | 29,2 % | 4,2 g |
Kulhydrat: | 38,7 % | 5,6 g |
Fedt: | 22,1 % | 1,5 g |
Alkohol: | 10 % |