Krydret svinekam med glaserede løg
2 timer
•
Arbejdstid: 45 min
•
Opskriften her er en variation af den traditionelle flæskesteg, dog stadig med kartofler og sauce!
Ingredienser
Krydret svinekam
|
1200 g
Svinekam uden ben og svær, men med tyndt fedtlag
|
|
|---|---|
|
4
Små knuste fed hvidløg
|
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
|
Friskkværnet peber
|
|
|
1 spsk
Finthakkede friske timianblade
|
|
|
½ spsk
Finthakket frisk rosmarin
|
|
|
2 dl
Vand
|
Glaserede løg
|
175 g
Sukker (ca. 2 dl)
|
|
|---|---|
|
25 g
Smør
|
|
|
800 g
Skalotteløg i halve
|
Sauce
|
½ liter
Rødvinssauce
|
|---|
Tilbehør
|
1½ kg
Kogte kartofler
|
|
|---|---|
|
500 g
Dampede sukkerærter
|
Sådan gør du
Krydret svinekam
Glaserede løg
Sauce
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
504 kJ / 120 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 1,2 g |
| Protein: | 6,9 g |
| Fedt: | 5,4 g |
| Kulhydrat: | 11 g |