Syltede svampe med rosa peberkorn til ost

Syltede svampe med rosa peberkorn til ost

30 min
Lækkert og spændende alternativ til ostebordet.

Sådan gør du

  • Lad olien blive varm i en sauterpande. Steg svampene ved kraftig varme og under omrøring ca. 5 min. eller til de er gyldne. Tilsæt eddike, hvidvin, honning, peberkorn, laurbærblade og salt. Lad svampene koge ved jævn varme og under omrøring ca. 5 min. eller til væsken er næsten væk. Lad svampene køle lidt af.
Ved serveringen
  • Anret osten på tallerkener sammen med de lune svampe og landbrød.
Velbekomme!

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

5760 kJ / 1377 kcal

Næringsindhold pr. 100g

686 kJ / 164 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 1,6 g
Protein: 17,6 % 7,1 g
Kulhydrat: 42,3 % 17,1 g
Fedt: 40,1 % 7,4 g

Ingredienser

Koldpresset rapskimolie
1 spsk
Rensede svampe, fx champignoner, kantareller, bøgehatte og kejserhatte
400 g
Hvidvinseddike
1 spsk
Tør hvidvin, fx riesling
1 dl
Honning
1 spsk
Rosa peberkorn
1 tsk
Laurbærblade
3
Groft salt
½ tsk
Pynt
Frisk oregano
Tilbehør
Ristet landbrød
240 g