Syltede svampe med rosa peberkorn til ost

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(2 vurderinger)

30 min

Lækkert og spændende alternativ til ostebordet.

Ingredienser

Antal portioner

  • 1 spsk koldpresset rapskimolie
  • 400 g rensede svampe, fx champignoner, kantareller, bøgehatte og kejserhatte
  • 1 spsk hvidvinseddike
  • 1 dl tør hvidvin, fx riesling
  • 1 spsk honning
  • 1 tsk rosa peberkorn
  • 3 laurbærblade
  • ½ tsk groft salt

Pynt

  • friske oreganoblade

Tilbehør

  • 240 g ristet landbrød

Sådan gør du

Sådan gør du

Lad olien blive varm i en sauterpande. Steg svampene ved kraftig varme og under omrøring ca. 5 min. eller til de er gyldne. Tilsæt eddike, hvidvin, honning, peberkorn, laurbærblade og salt. Lad svampene koge ved jævn varme og under omrøring ca. 5 min. eller til væsken er næsten væk. Lad svampene køle lidt af.

Ved serveringen

Anret osten på tallerkener sammen med de lune svampe og landbrød.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 6030 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 13 g
  • Protein: 16 %
  • Kulhydrat: 45 %
  • Fedt: 39 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Vin match

Sauvignon Blanc Marlborough, New Zealand

Til denne krydrede smagskombination vil en hvidvin på sauvignon blanc-druen fungere bedst, fx en new zealandsk version Kilde: Martin Nordkvist

Læs også om vin til ost