Hvad med at prøve tacos med tigerrejer og de lidt mere traditionelle tortillaer.
Vend avocadoskiverne med lidt eddike eller limesaft, med mindre du skærer den ud lige før serveringen. Du kan servere de fyldte tacos i tortillapandekager i stedet for kålblade.
7523 kJ / 1798 kcal
438 kJ / 105 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,3 g |
Protein: | 24,9 % | 6,4 g |
Kulhydrat: | 40,4 % | 10,4 g |
Fedt: | 34,7 % | 4,1 g |
Avocadoer kan drille lidt, når de skæres. Karolines Køkkenskole viser her et trick til, hvordan du nemt fjerner stenen fra en avocado.
Perlerug eller quinoa (ca. 2 dl)
|
160 g |
---|
Rødløg i tynde strimler (ca. 150 g)
|
2 |
---|---|
Groft salt
|
1 tsk |
Friskpresset limesaft
|
2½ spsk |
2½ dl | |
Fintrevet limeskal (usprøjtet)
|
1 tsk |
Stødt spidskommen
|
½ tsk |
Groft salt
|
½ tsk |
Tomater i små tern
|
150 g |
Renset laksefilet med skind
|
300 g |
---|---|
Groft salt
|
½ tsk |
8 blade af spidskål (ca. 325 g)
|
|
---|---|
Moden avocado i tynde skiver (ca. 125 g)
|
1 |
Krydderurter, fx tallerkensmækker eller brøndkarse
|
1 dl |
Sorte sesamfrø
|
1 tsk |