Vend avocadoskiverne med lidt eddike eller limesaft, med mindre du skærer den ud lige før serveringen. Du kan servere de fyldte tacos i tortillapandekager i stedet for kålblade.
7529 kJ / 1799 kcal
439 kJ / 105 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,3 g |
Protein: | 24,8 % | 6,4 g |
Kulhydrat: | 40,5 % | 10,4 g |
Fedt: | 34,7 % | 4,1 g |
Hvad med at prøve tacos med tigerrejer og de lidt mere traditionelle tortillaer.
Avocadoer kan drille lidt, når de skæres. Karolines Køkkenskole viser her et trick til, hvordan du nemt fjerner stenen fra en avocado.
160 g
Perlerug eller quinoa (ca. 2 dl)
|
---|
2
Rødløg i tynde strimler (ca. 150 g)
|
|
---|---|
1 tsk
Groft salt
|
|
2½ spsk
Friskpresset limesaft
|
2½ dl
Skyr naturel
|
|
---|---|
1 tsk
Fintrevet limeskal (usprøjtet)
|
|
½ tsk
Stødt spidskommen
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
150 g
Tomater i små tern
|
300 g
Renset laksefilet med skind
|
|
---|---|
½ tsk
Groft salt
|
8 blade af spidskål (ca. 325 g)
|
|
---|---|
1
Moden avocado i tynde skiver (ca. 125 g)
|
|
1 dl
Krydderurter, fx tallerkensmækker eller brøndkarse
|
|
1 tsk
Sorte sesamfrø
|