Tacos af spidskål er en smuk og indbydende ret. Normalt bruger man tortillas til tacos, men vi har valgt at lave dem i spidskålsblade. Det giver en lidt lettere ret og på den måde får du masser af de sunde grøntsager og ikke mindst dejlig sprød kål. Tacos af spidskål er gode til aftensmad, men du kan også pakke dem til madpakken. Så er det en god idé at komme det forskellige fyld i bokse, så du ikke har det i hele tasken.
Hvad med at prøve tacos med tigerrejer og de lidt mere traditionelle tortillaer.
Vend avocadoskiverne med lidt eddike eller limesaft, med mindre du skærer den ud lige før serveringen. Du kan servere de fyldte tacos i tortillapandekager i stedet for kålblade.
7050 kJ / 1685 kcal
411 kJ / 98 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,3 g |
Protein: | 27,3 % | 6,6 g |
Kulhydrat: | 42,4 % | 10,2 g |
Fedt: | 30,3 % | 3,4 g |
Avocadoer kan drille lidt, når de skæres. Karolines Køkkenskole viser her et trick til, hvordan du nemt fjerner stenen fra en avocado.