Tacosalat

45 min Hovedret

Tacosalat er Tex-Mex mad, der er mexikansk mad, som har været en tur omkring USA (Texas), før den bredte sig til resten af verden.

Tacosalat
Velbekomme!

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

9233 kJ / 2207 kcal

Energifordeling:
Fiber: 56,7 g
Protein: 24,1 %
Kulhydrat: 47,5 %
Fedt: 28,4 %
Tips

Tacosalaten kan laves lidt før den skal spises, bare du venter med fraiche, koriander og chips til lige før serveringen. Salaten kan også anrettes i et fad. Læg en stribe af hver ingrediens, så man selv kan vælge, hvad man vil have. Server evt. chilisauce til salaten. Steg en hel flanksteak (den vejer 400-600 g). Brug resten af kødet til pålæg. Eller til næste dags aftensmad i pitabrød med salat og dressing.

Relateret video
Sådan steger du den perfekte bøf

Vil du servere en mør og saftig bøf er kvaliteten altafgørende. Karolines Køkkenskole viser her én metode til, hvordan du udvælger og steger en bøf, så den bliver helt perfekt.

Ingredienser