Forbagning: 10 min. ved 225° - tradtionel ovn. Bagning: ca. 25 min. ved 225° - tradtionel ovn.
11180 kJ / 2672 kcal
715 kJ / 171 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,7 g |
Protein: | 24,5 % | 10,3 g |
Kulhydrat: | 19 % | 8 g |
Fedt: | 56,5 % | 10,9 g |
Mangler du teknikken til at snitte løg hurtigt og effektivt? Karolines Køkkenskole viser, hvor nemt det er at snitte løg med den rigtige teknik.
1 pakke
Rund tærtedej
|
|
---|---|
10 g
Blødt smør - til tærteformen
|
15 g
Smør
|
|
---|---|
350 g
Hakket oksekød (ca. 6% fedt)
|
|
2 tsk
Stødt spidskommen
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
1 tsk
Tørret oregano
|
|
1 tsk
Mild paprika
|
|
1 dl
Vand
|
|
1
Grøn squash i tern (275g)
|
|
1
Løg i tern
|
|
1 spsk
Finthakket syltede jalapenos
|
3
Æg
|
|
---|---|
2 dl
Mælk
|
|
175 g
Revet tex mex ost
|
|
200 g
Cherrytomater på stilk
|
Babysalatblade
|
|
---|---|
Syltede jalapenos
|