Tapas med ost, æble og parmaskinke

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(44 vurderinger)

30 min

Prøv denne lækre tapas med ost, æble og parmaskinke. Tankerne bliver sendt mod de spanske himmelstrøg ved hver velsmagende bid!

Ingredienser

Antal portioner

  • 2 æbler, fx elstar
  • 100 g Castello® creamy White
  • 8 træspyd (10-12 cm lange)
  • 8 skiver parmaskinke eller chorizopølse
  • 2 skiver ristet rugbrød i kvarte

Pynt

  • frisk basilikumblad

Sådan gør du

Sådan gør du

Halver æblerne og befri dem for stilk og kernehus. Skær hver halvdel i 4 skiver - kasser endeskiverne. Skær osten i 8 stykker.

Fordel, i nævnte rækkefølge, sammenfoldet skinke, æbleskive, ost og til sidst æbleskive. Stil spyddene på en plade med bagepapir og bag dem midt i ovnen - til osten lige begynder at smelte. Tag spyddene ud og stik dem i de ristede rugbrødsstykker. Pynt med basilikum og server straks.

Bagetid

Ca. 3 min. ved 225°.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 4830 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 15,7 g
  • Protein: 18 %
  • Kulhydrat: 34 %
  • Fedt: 48 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: