Tapas med ost, æble og parmaskinke

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(45 vurderinger)

30 min

Prøv denne lækre tapas med ost, æble og parmaskinke. Tankerne bliver sendt mod de spanske himmelstrøg ved hver velsmagende bid!

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Ingredienser

Antal portioner

  • 2 æbler, fx elstar
  • 100 g Castello® creamy White
  • 8 træspyd (10-12 cm lange)
  • 8 skiver parmaskinke eller chorizopølse
  • 2 skiver ristet rugbrød i kvarte

Pynt

  • frisk basilikumblad

Sådan gør du

Sådan gør du

Halver æblerne og befri dem for stilk og kernehus. Skær hver halvdel i 4 skiver - kasser endeskiverne. Skær osten i 8 stykker.

Fordel, i nævnte rækkefølge, sammenfoldet skinke, æbleskive, ost og til sidst æbleskive. Stil spyddene på en plade med bagepapir og bag dem midt i ovnen - til osten lige begynder at smelte. Tag spyddene ud og stik dem i de ristede rugbrødsstykker. Pynt med basilikum og server straks.

Bagetid

Ca. 3 min. ved 225°.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 4830 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 15,7 g
  • Protein: 18 %
  • Kulhydrat: 34 %
  • Fedt: 48 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Andre gode forslag