Tapas med ost, æble og parmaskinke

Tapas med ost, æble og parmaskinke

30 min
Prøv denne lækre tapas med ost, æble og parmaskinke. Tankerne bliver sendt mod de spanske himmelstrøg ved hver velsmagende bid!

Sådan gør du

  • Halver æblerne og befri dem for stilk og kernehus. Skær hver halvdel i 4 skiver - kasser endeskiverne. Skær osten i 8 stykker.
  • Fordel, i nævnte rækkefølge, sammenfoldet skinke, æbleskive, ost og til sidst æbleskive. Stil spyddene på en plade med bagepapir og bag dem midt i ovnen - til osten lige begynder at smelte. Tag spyddene ud og stik dem i de ristede rugbrødsstykker. Pynt med basilikum og server straks.
Bagetid
  • Ca. 3 min. ved 225°.
Velbekomme!

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

4376 kJ / 1046 kcal

Næringsindhold pr. 100g

752 kJ / 180 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 6 g
Protein: 22,7 % 10,1 g
Kulhydrat: 29,1 % 12,9 g
Fedt: 48,2 % 9,8 g

Ingredienser

Æbler, fx elstar
2
100 g
Træspyd (10-12 cm lange)
8
Parmaskinke eller chorizopølse
8 skiver
Ristet rugbrød i kvarte
2 skiver
Pynt
Friske basilikum