Tapas med ost, æble og parmaskinke
30 min

Tapas med ost, æble og parmaskinke

Prøv denne lækre tapas med ost, æble og parmaskinke. Tankerne bliver sendt mod de spanske himmelstrøg ved hver velsmagende bid!
Bedømmelse (40 vurderinger)

Min bedømmelse:

Tapas med ost, æble og parmaskinke

Prøv denne lækre tapas med ost, æble og parmaskinke. Tankerne bliver sendt mod de spanske himmelstrøg ved hver velsmagende bid!

Antal portioner
  • 2 æbler, fx elstar
  • 100 g Castello® creamy White
  • 8 træspyd (10-12 cm lange)
  • 8 skiver parmaskinke eller chorizopølse
  • 2 skiver ristet rugbrød i kvarte

Pynt

  • friske basilikumblade

Fremgangsmåde:

Halver æblerne og befri dem for stilk og kernehus. Skær hver halvdel i 4 skiver - kasser endeskiverne. Skær osten i 8 stykker.

Fordel, i nævnte rækkefølge, sammenfoldet skinke, æbleskive, ost og til sidst æbleskive. Stil spyddene på en plade med bagepapir og bag dem midt i ovnen - til osten lige begynder at smelte. Tag spyddene ud og stik dem i de ristede rugbrødsstykker. Pynt med basilikum og server straks.

Bagetid

Ca. 3 min. ved 225°.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 4830 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 15,7 g
  • Protein: 18 %
  • Kulhydrat: 34 %
  • Fedt: 48 %
Print