Tapas med ost, æble og parmaskinke

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(43 vurderinger)

30 min

Prøv denne lækre tapas med ost, æble og parmaskinke. Tankerne bliver sendt mod de spanske himmelstrøg ved hver velsmagende bid!

Ingredienser

Antal portioner
  • 2 æbler, fx elstar
  • 100 g Castello® creamy White Creamy White
  • 8 træspyd (10-12 cm lange)
  • 8 skiver parmaskinke eller chorizopølse
  • 2 skiver ristet rugbrød i kvarte

Pynt

  • friske basilikumblade

Sådan gør du

Sådan gør du

Halver æblerne og befri dem for stilk og kernehus. Skær hver halvdel i 4 skiver - kasser endeskiverne. Skær osten i 8 stykker.

Fordel, i nævnte rækkefølge, sammenfoldet skinke, æbleskive, ost og til sidst æbleskive. Stil spyddene på en plade med bagepapir og bag dem midt i ovnen - til osten lige begynder at smelte. Tag spyddene ud og stik dem i de ristede rugbrødsstykker. Pynt med basilikum og server straks.

Bagetid

Ca. 3 min. ved 225°.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 4830 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 15,7 g
  • Protein: 18 %
  • Kulhydrat: 34 %
  • Fedt: 48 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: