Tebirkes med kvark

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(22 vurderinger)

1 timer

En af vores klassikere: Herligt saftige tebirkes bagt med smør og kvark.

Ingredienser

12 stk. pr. portion

Antal portioner

Pensling

  • sammenpisket æg

Pynt

  • birkes

Sådan gør du

Sådan gør du

Smelt smørret i en gryde og tilsæt mælk. Hæld blandingen i en skål og rør gæren ud heri. Tilsæt de øvrige ingredienser (hold lidt mel tilbage til udrulning). Slå dejen godt sammen med en grydeske. Rul dejen ud med det samme til en aflang plade (ca. 20 x 65 cm). Fold dejen sammen på den lange led, til en stang (ca. 6 x 65 cm) med 3 lag. Skær stangen ud i 12 stykker og læg dem på en plade med bagepapir. Lad de 12 tebirkes hæve tildækket i ca. ½ time. Pensl med æg og drys med birkes. Bag tebirkesene midt i ovnen.

Bagetid

12-15 min. ved 225° - traditionel ovn.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 10450 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 16,4 g
  • Protein: 12 %
  • Kulhydrat: 47 %
  • Fedt: 41 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: