Prøv denne variant af birkes - med wienerdej og remonce.
Du kan forme dejen til horn på denne måde: Del dejen i 2 portioner, og rul hver portion til en rund dejplade (ca. 25 cm i diameter). Del hver dejplade i 8 trekanter og rul dem til horn fra den brede ende. Pensl og bag som tebirkes.
9192 kJ / 2197 kcal
1172 kJ / 280 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,6 g |
Protein: | 11,3 % | 7,8 g |
Kulhydrat: | 50,8 % | 35,1 g |
Fedt: | 37,9 % | 12 g |
Smeltet smør
|
100 g |
---|---|
Mælk
|
1 dl |
Gær
|
50 g |
Æg
|
1 |
Groft salt
|
½ tsk |
Sukker
|
1 tsk |
125 g | |
Hvedemel (ca. 6 dl)
|
350 g |
Sammenpisket æg
|
---|
Birkes
|
---|