Tebirkes med kvark

Tebirkes med kvark

1 timer Morgenmad og brunch
Fryseegnet

En af vores klassikere: Herligt saftige tebirkes bagt med smør og kvark.

Mere inspiration

Prøv denne variant af birkes - med wienerdej og remonce.

Velbekomme!
Variation

Du kan forme dejen til horn på denne måde: Del dejen i 2 portioner, og rul hver portion til en rund dejplade (ca. 25 cm i diameter). Del hver dejplade i 8 trekanter og rul dem til horn fra den brede ende. Pensl og bag som tebirkes.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

9099 kJ / 2175 kcal

Næringsindhold pr. 100g

1161 kJ / 277 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 2,1 g
Protein: 12,2 % 8,3 g
Kulhydrat: 49,9 % 34,1 g
Fedt: 37,9 % 11,9 g

Ingredienser