Tebirkes med kvark
1 timer

Tebirkes med kvark

En af vores klassikere: Herligt saftige tebirkes bagt med smør og kvark.
Fryseegnet
Bedømmelse (17 vurderinger)

Min bedømmelse:

Tebirkes med kvark

En af vores klassikere: Herligt saftige tebirkes bagt med smør og kvark.

12 stk. pr. portion

Antal portioner

Pensling

  • sammenpisket æg

Pynt

  • birkes

Fremgangsmåde:

Bland smør og mælk i en skål. Rør gæren ud heri og tilsæt de øvrige ingredienser (hold lidt mel tilbage til udrulning). Ælt dejen godt igennem med en grydeske. Rul den med det samme ud til en aflang plade (ca. 20 x 65 cm). Fold dejen sammen på den lange led, til en stang (ca. 6 x 65 cm) med 3 lag. Skær stangen ud i 12 stykker og læg dem på en plade med bagepapir. Lad de 12 tebirkes hæve tildækket i ca. ½ time. Pensl med æg og drys med birkes. Bag tebirkesene midt i ovnen.

Bagetid

12-15 min. ved 225°.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 10450 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 16,4 g
  • Protein: 12 %
  • Kulhydrat: 47 %
  • Fedt: 41 %
Print