Tebirkes med kvark er en af vores mange klassikere. De herligt saftige tebirkes er bagt med smør og kvark - og de har både en dejlig smag og konsistens. Dejen rulles ud en enkelt gang og lægges i 3 lag og skæres ud. Mere skal der ikke til for at få en en oplevelse af lagdeling af dejen, som er kendetegnet for disse hjemmelavede tebirkes. Du kan også rulle dejen ud som en cirkel og forme horn - læs tippet i opskriften.
Prøv denne variant af birkes - med wienerdej og remonce.
Du kan forme dejen til horn på denne måde: Del dejen i 2 portioner, og rul hver portion til en rund dejplade (ca. 25 cm i diameter). Del hver dejplade i 8 trekanter og rul dem til horn fra den brede ende. Pensl og bag som tebirkes.
9099 kJ / 2175 kcal
1161 kJ / 277 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,1 g |
Protein: | 12,2 % | 8,3 g |
Kulhydrat: | 49,9 % | 34,1 g |
Fedt: | 37,9 % | 11,9 g |