Tebirkes med kvark

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(30 vurderinger)

1 timer

En af vores klassikere: Herligt saftige tebirkes bagt med smør og kvark.

Ingredienser

12 stk. pr. portion

Antal portioner

Pensling

  • sammenpisket æg

Pynt

  • birkes

Sådan gør du

Sådan gør du

Smelt smørret i en gryde og tilsæt mælk. Hæld blandingen i en skål og rør gæren ud heri. Tilsæt de øvrige ingredienser (hold lidt mel tilbage til udrulning). Slå dejen godt sammen med en grydeske. Rul dejen ud med det samme til en aflang plade (ca. 20 x 65 cm). Fold dejen sammen på den lange led, til en stang (ca. 6 x 65 cm) med 3 lag. Skær stangen ud i 12 stykker og læg dem på en plade med bagepapir. Lad de 12 tebirkes hæve tildækket i ca. ½ time. Pensl med æg og drys med birkes. Bag tebirkesene midt i ovnen.

Bagetid

12-15 min. ved 225° - traditionel ovn.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 10450 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 16,4 g
  • Protein: 12 %
  • Kulhydrat: 47 %
  • Fedt: 41 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: