Thaisuppe med karry-banantoast

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(9 vurderinger)

30 min

En sjov toast med banan, karry og tomat. Serveret til den børnevenlige suppe med ærter og ananas - og forårsløg til dem der vil have lidt ekstra smag.

Ingredienser

Antal portioner

Karry-banantoast

Sådan gør du

Sådan gør du

Karry-banantoast

Del de ristede rugbrødskiver i hver 2 trekanter og læg dem på en plade med bagepapir. Bland de hakkede tomater med karry og salt og fordel dem på brødet. Læg bananskiver på, drys med ost og gratiner brødene midt i ovnen.

Bring imens suppen i kog, under omrøring, i en tykbundet gryde. Tilsæt ærter, wokstrimler, ananas og salt og bring atter suppen i kog under omrøring. Smag til og server den varme suppe sammen med karry-banantoast og forårsløg.

Gratinering

Ca. 7 min. ved 250°.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 10720 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 43,9 g
  • Protein: 26 %
  • Kulhydrat: 46 %
  • Fedt: 28 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: