Thaisuppe med karry-banantoast

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(10 vurderinger)

30 min

En sjov toast med banan, karry og tomat. Serveret til den børnevenlige suppe med ærter og ananas - og forårsløg til dem der vil have lidt ekstra smag.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

Karry-banantoast

  • 1 liter Karolines Køkken® krydret Thaisuppe
  • 300 g frosne ekstrafine ærter
  • 400 g wokstrimler af okseklump
  • 200 g ananas i små stykker - frisk eller fra dåse
  • 1 tsk groft salt
  • 5 forårsløg i tynde ringe

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Karry-banantoast

Del de ristede rugbrødskiver i hver 2 trekanter og læg dem på en plade med bagepapir. Bland de hakkede tomater med karry og salt og fordel dem på brødet. Læg bananskiver på, drys med ost og gratiner brødene midt i ovnen.

Bring imens suppen i kog, under omrøring, i en tykbundet gryde. Tilsæt ærter, wokstrimler, ananas og salt og bring atter suppen i kog under omrøring. Smag til og server den varme suppe sammen med karry-banantoast og forårsløg.

Gratinering

Ca. 7 min. ved 250°.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 10720 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 43,9 g
  • Protein: 26 %
  • Kulhydrat: 46 %
  • Fedt: 28 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag