Toast med flødeost og chia-hindbærkompot

Toast med flødeost og chia-hindbærkompot

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(1 vurderinger)

15 min

Ristet surdejsbrød smurt med cremet flødeost og kompot af hindbær med chiafrø. Lækkert til morgenmad eller eftermiddagskaffen.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

 

 

Køb ingredienserne via Click&Cook®

Ingredienser

Antal portioner

Chia-hindbærkompot

  • 100 g frosne hindbær
  • 1 spsk flydende honning
  • 1 spsk chiafrø

 

 

Køb ingredienserne via Click&Cook®

Sådan gør du

Sådan gør du

Chia-hindbærkompot

  1. Kom hindbærrene i en gryde og bring dem i kog. Kog ved svag varme og uden låg i ca. 2 min.
  2. Tag gryden af varmen og tilsæt honning og chiafrø.
  3. Kom kompotten i en skål og lad den stå ca. 10 min.
  1. Rist brødskiverne og smør dem med flødeost.
  2. Top med lun eller afkølet chia-hindbærkompot.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 2115 kJ / 506 kcal
  • Energifordeling:
  • Fiber: 12,4 g
  • Protein: 11,2 %
  • Kulhydrat: 54,8 %
  • Fedt: 34 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag