Arla nu
Opskrifter
Opskrifter
Råvarekalender
Arla®s Leksikon
Artikler
Indkøbsliste
Madplaner
Om Arla Karolines Køkken®
Karolines Kogebøger
Køb kogebøger
Ugens madplaner på mail
Produkter
Alle brands
Arla Karolines Køkken®
Cheasy®
Matilde®
Buko®
Riberhus®
Kærgården®
Castello®
Lurpak®
Arla Unika®
Arla® Protein
Arla® Øko
Arla® LactoFREE
Baby&Me® Organic
Arla® Klovborg
Yoggi®
Arla® 24
Arla A38®
Arla Cultura®
Arla Protino®
Arla®
Babymad
Fløde
Koldskål
Laktosefri
Morgenmad
Mælk
Ost
Smør- og smørbar
Yoghurt
Økologi
Nye produkter
Produkter A-Å
Om Arla
Bæredygtighed
Arla
Opskrifter
Toast med flødeost og chia-hindbærkompot
Toast med flødeost og chia-hindbærkompot
15 min
•
Kommentarer
Ristet surdejsbrød smurt med cremet flødeost og kompot af hindbær med chiafrø. Lækkert til morgenmad eller eftermiddagskaffen.
Sådan gør du
Chia-hindbærkompot
Kom hindbærrene i en gryde og bring dem i kog. Kog ved svag varme og uden låg i ca. 2 min.
Tag gryden af varmen og tilsæt honning og chiafrø.
Kom kompotten i en skål og lad den stå ca. 10 min.
Rist brødskiverne og smør dem med flødeost.
Top med lun eller afkølet chia-hindbærkompot.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
2351 kJ / 562 kcal
Næringsindhold pr. 100g
778 kJ / 186 kcal
Energifordeling
Energifordeling
Næringsindhold pr. 100g
Fiber:
-
3,7 g
Protein:
10,8 %
4,9 g
Kulhydrat:
59,7 %
27,4 g
Fedt:
29,5 %
6,2 g
Ingredienser
Chia-hindbærkompot
100 g
Frosne hindbær
1 spsk
Flydende honning
1 spsk
Chiafrø
2 skiver
Surdejsbrød
50 g
Flødeost
Andre gode forslag
15 min
Toast med flødeost, bacon og svampe
(3)
10 min
Toast med flødeost og friske bær
(0)
60+ min
Lakseroulade
(262)
60+ min
Julecheesecake
(200)
1 time
Skinkestang
(128)
60+ min
Cheesecake a la risalamande
(112)
Se mere
Bæredygtighed
Andelsselskabet
Køb merchandise