Tomatsuppe med quinoa og grillet grønt

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(5 vurderinger)

30 min

Quinoa er et lille frø som har fået tilnavnet vegetarernes kaviar. Prøv den her i denne skønne vegetarsuppe.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 175 g rød eller sort quinoa (ca. 2 dl)
  • 4 dl vand
  • ½ groft salt

Grillet grønt

  • 1 grøn squash i tynde skiver (ca. 225 g)
  • 1 rød peberfrugt i tynde stave (ca. 200 g)
  • 1 gul peberfrugt i tynde stave (ca. 200 g)
  • 1 stort zittauerløg i tynde både (ca. 100 g)
  • 1 liter Karolines Køkken® Klassisk Tomatsuppe
  • 1½ dl vand

Grillet grønt fortsat

  • 100 g Arla® Puck salatost i blok
  • 1 dl finthakket bredbladet persille
  • 2 tsk fintrevet citronskal (usprøjtet)

Tilbehør

  • 240 g landbrød

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Skyl quinoaen og kom den i kogende vand tilsat salt. Kog quinoaen i ca. 15 min. ved svag varme og under tætsluttende låg. Hæld quinoaen i en sigte og lad det overskydende vand dryppe af.

Grillet grønt

Lad en grillpande blive godt varm - ca. 4 min. ved kraftig varme. Grill løgene i ca. 1 min. - vend dem et par gange. Tag løgene op og grill squash og peberfrugt på samme måde i ca. 3 min.

Kom imens suppe og vand i en tykbundet gryde. Bring suppen i kog under omrøring. Smag evt. suppen til med salt og peber.

Grillet grønt fortsat

Mos osten med en gaffel og bland den med persille, citronskal og de grillede grøntsager.

Anret quinoa og de grillede grøntsager i varme skåle. Hæld suppen over og server sammen med brød.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 9150 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 28,4 g
  • Protein: 15 %
  • Kulhydrat: 59 %
  • Fedt: 26 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag