Torsk i ovn
45 min
•
Torsk i ovn er virkelig nem og hurtig at tilberede. Her har vi valgt gulerod, selleri og løg - men andre grøntsager vil også klæde torsken. Torsk i ovn passer sig selv i ovnen, mens du enten koger kartofler eller varmer brød. Er du til mere spicy aftensmad, kan du sagtens krydre torsk i ovn med chili, sambal oelek eller karry.
Ingredienser
|
600 g
Torsk
|
|
|---|---|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
|
½ tsk
Citronpeber
|
|
|
15 g
Smør
|
|
|
1
Finthakket løg (ca. 100 g)
|
|
|
150 g
Skrællet knoldselleri i tern
|
|
|
150 g
Gulerødder i tern
|
|
|
2½ dl
Madlavningsfløde
|
|
|
½ dl
Finthakket frisk dild
|
Tilbehør
|
1 kg
Kogte kartofler, evt. lavet til mos
|
|---|
Sådan gør du
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
323 kJ / 77 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 1,4 g |
| Protein: | 6,2 g |
| Fedt: | 1,7 g |
| Kulhydrat: | 9,1 g |