Torsk med lufttørret skinke

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(9 vurderinger)

45 min

Den krydrede skinke passer flot til den milde torskefilet.

Ingredienser

Antal portioner

  • 500 g torskefilet uden skind
  • 2 tsk friske timianblade
  • friskkværnet peber
  • 4 skiver parmaskinke (ca. 50 g)

Tilbehør

  • 300 g dampede gulerødder
  • 300 g dampede porrer
  • 1 kg kogte kartofler

Sådan gør du

Sådan gør du

Vend forsigtigt fraiche, ravigottesauce, timian, chili og salt sammen. Stil dressingen tildækket i køleskabet i mindst 15 min. Smag til.

Rens, skyl og tør imens torskefileten. Skær kødet ud til 4 "bøffer" - eller saml det, hvis det er små fileter. Drys fiskekødet med timianblade og peber og pak det ind i de tynde skinkeskiver. Læg fiskebøfferne på en plade med bagepapir og steg dem øverst i ovnen.

Tip

Fiskebøfferne kan også laves med lyssej eller fileter af fladfisk.

Stegetid

Ca. 12 min. ved 250°.

Sådan fileterer du torsk

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 8890 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 29,7 g
  • Protein: 29 %
  • Kulhydrat: 49 %
  • Fedt: 22 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: