Torsk med lufttørret skinke

Torsk med lufttørret skinke

45 min
Den krydrede skinke passer flot til den milde torskefilet.

Sådan gør du

Stegetid:

Ca. 12 min. ved 250°.

  • Vend forsigtigt fraiche, ravigottesauce, timian, chili og salt sammen. Stil dressingen tildækket i køleskabet i mindst 15 min. Smag til.
  • Rens, skyl og tør imens torskefileten. Skær kødet ud til 4 "bøffer" - eller saml det, hvis det er små fileter. Drys fiskekødet med timianblade og peber og pak det ind i de tynde skinkeskiver. Læg fiskebøfferne på en plade med bagepapir og steg dem øverst i ovnen.
Tip
  • Fiskebøfferne kan også laves med lyssej eller fileter af fladfisk.
Energiindhold for hele retten:

8831 kJ / 2111 kcal

Næringsindhold pr. 100g

340 kJ / 81 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 1,5 g
Protein: 28,8 % 5,8 g
Kulhydrat: 46,1 % 9,2 g
Fedt: 25,1 % 2,3 g
Relateret video
Sådan fileterer du torsk

Der er ingen ben i at filetere fisk – lær hvordan du nemt fileterer torsk med Karolines Køkkenskole.

Ingredienser

Fraiche
4 dl
Ravigottesauce
2 spsk
Finthakket frisk timian
1 spsk
Finthakket rød chilipeber
1 spsk
Groft salt
½ tsk
Torskefilet uden skind
500 g
Frisk timian
2 tsk
Friskkværnet peber
Parmaskinke (ca. 50 g)
4 skiver
Tilbehør
Dampede gulerødder
300 g
Dampede porrer
300 g
Kogte kartofler
1 kg