Torsk med lufttørret skinke
45 min

Torsk med lufttørret skinke

Den krydrede skinke passer flot til den milde torskefilet.
Bedømmelse (6 vurderinger)

Min bedømmelse:

Torsk med lufttørret skinke

Den krydrede skinke passer flot til den milde torskefilet.

Antal portioner
  • 500 g torskefilet uden skind
  • 2 tsk friske timianblade
  • friskkværnet peber
  • 4 skiver parmaskinke (ca. 50 g)

Tilbehør

  • 300 g dampede gulerødder
  • 300 g dampede porrer
  • 1 kg kogte kartofler

Fremgangsmåde:

Vend forsigtigt fraiche, ravigottesauce, timian, chili og salt sammen. Stil dressingen tildækket i køleskabet i mindst 15 min. Smag til.

Rens, skyl og tør imens torskefileten. Skær kødet ud til 4 "bøffer" - eller saml det, hvis det er små fileter. Drys fiskekødet med timianblade og peber og pak det ind i de tynde skinkeskiver. Læg fiskebøfferne på en plade med bagepapir og steg dem øverst i ovnen.

Tip

Fiskebøfferne kan også laves med lyssej eller fileter af fladfisk.

Stegetid

Ca. 12 min. ved 250°.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 8890 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 29,7 g
  • Protein: 29 %
  • Kulhydrat: 49 %
  • Fedt: 22 %
Print