Torsk med lufttørret skinke

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(9 vurderinger)

45 min

Den krydrede skinke passer flot til den milde torskefilet.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 500 g torskefilet uden skind
  • 2 tsk friske timianblade
  • friskkværnet peber
  • 4 skiver parmaskinke (ca. 50 g)

Tilbehør

  • 300 g dampede gulerødder
  • 300 g dampede porrer
  • 1 kg kogte kartofler

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Vend forsigtigt fraiche, ravigottesauce, timian, chili og salt sammen. Stil dressingen tildækket i køleskabet i mindst 15 min. Smag til.

Rens, skyl og tør imens torskefileten. Skær kødet ud til 4 "bøffer" - eller saml det, hvis det er små fileter. Drys fiskekødet med timianblade og peber og pak det ind i de tynde skinkeskiver. Læg fiskebøfferne på en plade med bagepapir og steg dem øverst i ovnen.

Tip

Fiskebøfferne kan også laves med lyssej eller fileter af fladfisk.

Stegetid

Ca. 12 min. ved 250°.

Sådan fileterer du torsk

Der er ingen ben i at filetere fisk – lær hvordan du nemt fileterer torsk med Karolines Køkkenskole.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 8890 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 29,7 g
  • Protein: 29 %
  • Kulhydrat: 49 %
  • Fedt: 22 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag