Ca. 12 min. ved 250°.
8831 kJ / 2111 kcal
340 kJ / 81 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,5 g |
Protein: | 28,8 % | 5,8 g |
Kulhydrat: | 46,1 % | 9,2 g |
Fedt: | 25,1 % | 2,3 g |
Der er ingen ben i at filetere fisk – lær hvordan du nemt fileterer torsk med Karolines Køkkenskole.
4 dl
Fraiche
|
|
---|---|
2 spsk
Ravigottesauce
|
|
1 spsk
Finthakket frisk timian
|
|
1 spsk
Finthakket rød chilipeber
|
|
½ tsk
Groft salt
|
500 g
Torskefilet uden skind
|
|
---|---|
2 tsk
Frisk timian
|
|
Friskkværnet peber
|
|
4 skiver
Parmaskinke (ca. 50 g)
|
300 g
Dampede gulerødder
|
|
---|---|
300 g
Dampede porrer
|
|
1 kg
Kogte kartofler
|