Torsk med lufttørret skinke

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(7 vurderinger)

45 min

Den krydrede skinke passer flot til den milde torskefilet.

Ingredienser

Antal portioner

  • 500 g torskefilet uden skind
  • 2 tsk friske timianblade
  • friskkværnet peber
  • 4 skiver parmaskinke (ca. 50 g)

Tilbehør

  • 300 g dampede gulerødder
  • 300 g dampede porrer
  • 1 kg kogte kartofler

Sådan gør du

Sådan gør du

Vend forsigtigt fraiche, ravigottesauce, timian, chili og salt sammen. Stil dressingen tildækket i køleskabet i mindst 15 min. Smag til.

Rens, skyl og tør imens torskefileten. Skær kødet ud til 4 "bøffer" - eller saml det, hvis det er små fileter. Drys fiskekødet med timianblade og peber og pak det ind i de tynde skinkeskiver. Læg fiskebøfferne på en plade med bagepapir og steg dem øverst i ovnen.

Tip

Fiskebøfferne kan også laves med lyssej eller fileter af fladfisk.

Stegetid

Ca. 12 min. ved 250°.

Sådan fileterer du torsk

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 8890 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 29,7 g
  • Protein: 29 %
  • Kulhydrat: 49 %
  • Fedt: 22 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: