Ca. 12 min. ved 250°.
8831 kJ / 2111 kcal
340 kJ / 81 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,5 g |
Protein: | 28,8 % | 5,8 g |
Kulhydrat: | 46,1 % | 9,2 g |
Fedt: | 25,1 % | 2,3 g |
Der er ingen ben i at filetere fisk – lær hvordan du nemt fileterer torsk med Karolines Køkkenskole.
Fraiche
|
4 dl |
---|---|
Ravigottesauce
|
2 spsk |
Finthakket frisk timian
|
1 spsk |
Finthakket rød chilipeber
|
1 spsk |
Groft salt
|
½ tsk |
Torskefilet uden skind
|
500 g |
---|---|
Frisk timian
|
2 tsk |
Friskkværnet peber
|
|
Parmaskinke (ca. 50 g)
|
4 skiver |
Dampede gulerødder
|
300 g |
---|---|
Dampede porrer
|
300 g |
Kogte kartofler
|
1 kg |