18112 kJ / 4329 kcal
682 kJ / 163 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,4 g |
Protein: | 20,6 % | 8,3 g |
Kulhydrat: | 19,1 % | 7,6 g |
Fedt: | 60,3 % | 11,1 g |
Der er ingen ben i at filetere fisk – lær hvordan du nemt fileterer torsk med Karolines Køkkenskole.
Frisk torskefilet
|
1 kg |
---|---|
Vand
|
½ liter |
Groft salt
|
3 tsk |
Hvide peberkorn
|
6 |
Friskpresset citronsaft
|
1 spsk |
3 dl | |
Hakket frisk dild
|
3 spsk |
Hakket frisk kruspersille
|
3 spsk |
Groft salt
|
1 tsk |
Friskkværnet peber
|
½ liter | |
Fintrevet citronskal (usprøjtet)
|
½ tsk |
Groft salt
|
1 tsk |
Friske krydderurter fx brøndkarse
|
|
---|---|
Både af citroner (usprøjtede)
|
Flutes eller ristet brød
|
250 g |
---|---|
Smør
|
50 g |