Ca. 20 min. ved 225° - varmluft.
C. 10 min. ved 225° - varmluft.
Du kan lave tortillapizzaerne vegetariske og skifte skinken ud med oliven og grofthakkede mandler.
7731 kJ / 1848 kcal
396 kJ / 95 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,1 g |
Protein: | 22,6 % | 5,3 g |
Kulhydrat: | 47,3 % | 11 g |
Fedt: | 30,1 % | 3,2 g |
2
Auberginer i 1 cm skiver på langs (ca. 600 g)
|
---|
8
Mellem fuldkornstortillaer
|
|
---|---|
4 dl
Tomatsauce
|
|
400 g
Modne tomater i skiver
|
|
150 g
Revet mozzarellaost
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
75 g
Serrano skinke i tynde strimler
|
|
Frisk basilikum
|
|
Groftkværnet peber
|