Tortillas med bønnesalat
30 min
•
Inviter varmen indenfor med disse farverige og smagfulde tortillas. Ingredienserne i den friske bønnesalat giver et vildt godt sammenspil med salatostecremen og passer genialt ned i en tortilla. Hvis du bruger mindre tortilla pandekager kan du servere dem som tacos - du kan også variere dit fyld, som du vil. Opskriften er enkel og hurtig at tilberede og vil helt sikkert glæde både venner og familie.
Ingredienser
Bønnesalat
|
1 dåse
Kidneybønner
|
|
|---|---|
|
1
Avocado i små tern
|
|
|
1
Finthakket rødløg
|
|
|
1 bundt
Forårsløg i tynde skiver
|
|
|
250 g
Tomater i små tern
|
|
|
1
Rød peberfrugt i små tern
|
|
|
1
Fintstrimlet hjertesalat
|
|
|
1 håndfuld
Grofthakket frisk koriander
|
|
|
1 tsk
Groft salt
|
Krydret salatostecreme
|
200 g
Salatost i tern
|
|
|---|---|
|
2 spsk
Sød chilisauce
|
Tilbehør
|
8
Mellem fuldkornstortillaer
|
|
|---|---|
|
1
Limefrugt i både
|
Sådan gør du
Bønnesalat
Krydret salatostecreme
Ved serveringen
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
Du kan varme dine tortillas på panden - ca. ½ minut på hver side på en god varm pande.
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
509 kJ / 122 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 3,5 g |
| Protein: | 5,4 g |
| Fedt: | 4,7 g |
| Kulhydrat: | 14,3 g |