Tre slags æg
45 min

Tre slags æg

Enkel og delikat frokost eller forret. Smukt med 3 slags æg og dejlig at spise...
Bedømmelse (4 vurderinger)

Min bedømmelse:

Tre slags æg

Enkel og delikat frokost eller forret. Smukt med 3 slags æg og dejlig at spise...

Antal portioner

Grøn dressing

  • 4 æg
  • 1¼ liter renset feldsalat
  • 1¼ liter skyllede blade af hovedsalat
  • 100 g kaviar, lodderogn eller stenbiderrogn
  • 150 g røget torskerogn i skiver

Pynt

  • fintklippet purløg

Tilbehør

  • 200 g sigtebrød

Fremgangsmåde:

Grøn dressing

Vend cremefraichen sammen med de øvrige ingredienser. Stil dressingen tildækket i køleskabet i mindst ½ time. Smag til.

Kom imens æggene i en gryde med koldt vand, så det dækker. Bring vandet i kog og kog æggene ved svag varme og under låg 5-6 min. Læg dem i koldt vand i ca. 1 min. Pil æggene og skær dem i halve.

Ved serveringen

Fordel salaten på tallerkener og anret herpå æg, kaviar og torskerogn. Kom lidt dressing på salaten og server resten i en skål ved siden af.

Tip

"Tre slags æg" kan også serveres som forret til 8 personer.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 8260 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 12 g
  • Protein: 19 %
  • Kulhydrat: 28 %
  • Fedt: 53 %
Print