Tre slags æg

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(5 vurderinger)

45 min

Enkel og delikat frokost eller forret. Smukt med 3 slags æg og dejlig at spise...

Ingredienser

Antal portioner

Grøn dressing

  • 4 æg
  • 1¼ liter renset feldsalat
  • 1¼ liter skyllede blade af hovedsalat
  • 100 g kaviar, lodderogn eller stenbiderrogn
  • 150 g røget torskerogn i skiver

Pynt

  • fintklippet purløg

Tilbehør

  • 200 g sigtebrød

Sådan gør du

Sådan gør du

Grøn dressing

Vend cremefraichen sammen med de øvrige ingredienser. Stil dressingen tildækket i køleskabet i mindst ½ time. Smag til.

Kom imens æggene i en gryde med koldt vand, så det dækker. Bring vandet i kog og kog æggene ved svag varme og under låg 5-6 min. Læg dem i koldt vand i ca. 1 min. Pil æggene og skær dem i halve.

Ved serveringen

Fordel salaten på tallerkener og anret herpå æg, kaviar og torskerogn. Kom lidt dressing på salaten og server resten i en skål ved siden af.

Tip

"Tre slags æg" kan også serveres som forret til 8 personer.

Sådan koger du æg

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 8260 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 12 g
  • Protein: 19 %
  • Kulhydrat: 28 %
  • Fedt: 53 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: