Tre slags æg

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(5 vurderinger)

45 min

Enkel og delikat frokost eller forret. Smukt med 3 slags æg og dejlig at spise...

Ingredienser

Antal portioner

Grøn dressing

  • 4 æg
  • 1¼ liter renset feldsalat
  • 1¼ liter skyllede blade af hovedsalat
  • 100 g kaviar, lodderogn eller stenbiderrogn
  • 150 g røget torskerogn i skiver

Pynt

  • fintklippet purløg

Tilbehør

  • 200 g sigtebrød

Sådan gør du

Sådan gør du

Grøn dressing

Vend cremefraichen sammen med de øvrige ingredienser. Stil dressingen tildækket i køleskabet i mindst ½ time. Smag til.

Kom imens æggene i en gryde med koldt vand, så det dækker. Bring vandet i kog og kog æggene ved svag varme og under låg 5-6 min. Læg dem i koldt vand i ca. 1 min. Pil æggene og skær dem i halve.

Ved serveringen

Fordel salaten på tallerkener og anret herpå æg, kaviar og torskerogn. Kom lidt dressing på salaten og server resten i en skål ved siden af.

Tip

"Tre slags æg" kan også serveres som forret til 8 personer.

Sådan koger du æg

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 8260 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 12 g
  • Protein: 19 %
  • Kulhydrat: 28 %
  • Fedt: 53 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: