Hvis du vil undgå æg, kan den hjemmelavede creme erstattes med ¼ liter Arla Karolines Køkken® Vaniljesauce: Den upiskede Arla Karolines Køkken® Vaniljesauce blandes med 1 spsk maizena, der er rørt ud i 1 spsk vand. Herefter varmes saucen op til kogepunktet, under omrøring, til den bliver til en lidt tykkere creme. Lad cremen køle af, inden du vender den med flødeskum.
10558 kJ / 2523 kcal
919 kJ / 220 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,6 g |
Protein: | 7,9 % | 4,3 g |
Kulhydrat: | 34,6 % | 18,7 g |
Fedt: | 55,5 % | 13,8 g |
Alkohol: | 2 % |
Vil du have perfekt pisket flødeskum? Så se her hvordan Karolines Køkkenskole pisker et luftigt og cremet flødeskum.
150 g
Hakkede, bløde svesker
|
|
---|---|
1½ dl
Vand
|
|
2 spsk
Sukker
|
|
3 spsk
Portvin, fx ruby
|
|
1 tsk
Friskpresset citronsaft
|
|
50 g
Grofthakkede, smuttede mandler
|
2
Æggeblommer (evt. pasteuriserede)
|
|
---|---|
3 spsk
Sukker
|
|
1 spsk
Majsstivelse, fx maizena
|
|
¼ liter
Mælk
|
|
¼ liter
Piskefløde
|
36
Letknuste makroner
|
---|
Fintrevet citronskal (usprøjtet)
|
---|