11030 kJ / 2636 kcal
960 kJ / 229 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,6 g |
Protein: | 7,5 % | 4,2 g |
Kulhydrat: | 33,1 % | 18,7 g |
Fedt: | 57,5 % | 14,9 g |
Alkohol: | 1,9 % |
Vil du have perfekt pisket flødeskum? Så se her hvordan Karolines Køkkenskole pisker et luftigt og cremet flødeskum.
Hakkede, bløde svesker
|
150 g |
---|---|
Vand
|
1½ dl |
Sukker
|
2 spsk |
Mørk portvin, fx ruby
|
3 spsk |
Friskpresset citronsaft
|
1 tsk |
Grofthakkede, smuttede mandler
|
50 g |
Æggeblommer (evt. pasteuriserede)
|
2 |
---|---|
Sukker
|
3 spsk |
Majsstivelse, fx maizena
|
1 spsk |
Sødmælk
|
¼ liter |
¼ liter |
Letknuste makroner
|
36 |
---|
Fintrevet citronskal (usprøjtet)
|
---|