Trøfler

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(5 vurderinger)

1 timer

Den lækre og lidt sundere trøffel til klassenstime.

Ingredienser

Opskriften gælder for 24 personer

  • 200 g rugbrød uden kerner, fx sønderjysk rugbrød
  • 100 g rosiner
  • 1½ dl vand
  • 125 g flormelis (ca. 2½ dl)
  • 3 spsk kakao
  • 75 g smør
  • 125 g jordbærmarmelade (ca. 1 dl)
  • 250 g havregryn (ca. 6¼ dl)

Pynt

  • kokosmel

Sådan gør du

Sådan gør du

Skær rugbrødet i mindre stykker og kom det i en skål sammen med rosiner og vand. Lad det trække i ca. ½ time. Blend blandingen sammen med flormelis, kakao, smør og marmelade i en foodprocessor ca. 1 minut - eller til blandingen er helt jævn. Kom rugbrødsblandingen i en skål og vend havregrynene heri. Tril 24 trøfler og vend dem i kokosmel. Stil dem tildækkede i køleskabet.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 14830 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 59,9 g
  • Protein: 7 %
  • Kulhydrat: 61 %
  • Fedt: 32 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: