Upside down kage

Upside down kage

1 timer
Upside down kagen minder om den franske klassiker tarte tatin, dog med en rørt kagedej i stedet for mørdej. Fælles for både en upside down kage og tarte tatin er, at de begge har karamelliseret frugt i bunden af en kageform og dejen oven på. Når kagen er færdigbagt vender du den ud på et serveringsfad og vupti det smukke mønster fra frugten ligger øverst. Denne upside down kage har en skøn smag af appelsin og brunet smør - og smager fantastisk serveret med iskoldt flødeskum.
Velbekomme!

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

17669 kJ / 4223 kcal

Næringsindhold pr. 100g

1517 kJ / 363 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 1 g
Protein: 4,5 % 4 g
Kulhydrat: 32,9 % 29,4 g
Fedt: 62,6 % 25,6 g

Ingredienser