Vafler med hytteost
30 min
•
Arbejdstid: 15 min
•
Vil du gøre dine vafler lidt mere rustikke ? Kom lidt hytteost i dejen og server med ekstra hytteost på toppen og friske bær!
Ingredienser
Ristede frø og kerner
|
1 spsk
Sesamfrø
|
|
|---|---|
|
2 spsk
Græskarkerner
|
|
300 g
Hvedemel (ca. 5½ dl)
|
|
|---|---|
|
2 tsk
Bagepulver
|
|
|
3 spsk
Sukker
|
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
|
2 dl
Mælk
|
|
|
250 g
Hytteost
|
|
|
4
Æg
|
|
|
100 g
Smør - smeltet
|
|
|
¼ tsk
Citronskal (usprøjtet)
|
Pensling
|
15 g
Smør - smeltet
|
|---|
Tilbehør
|
200 g
Hytteost
|
|
|---|---|
|
1½ dl
Hindbærmarmelade
|
|
|
75 g
Hindbær
|
|
|
75 g
Jordbær
|
Sådan gør du
Ristede frø og kerner
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
811 kJ / 194 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 1,2 g |
| Protein: | 7,4 g |
| Fedt: | 8,5 g |
| Kulhydrat: | 21,8 g |