Sprød salat med røget laks og hytteost
30 min
•
&format=webp)
Skøn salat med masser af frisk syrlig smag, der får fint modspil af de søde tranebær, knasende hasselnødder og ikke mindst den fede laks og dejlige hytteost.
Ingredienser
Salat
2
Små, grønne æbler i skiver, fx granny smith (ca. 200 g)
|
|
---|---|
1
Grøn squash i lange strimler (ca. 200 g)
|
|
150 g
Optøede edamamebønner
|
|
150 g
Grønne asparges i tynde skrå skiver
|
|
150 g
Fintstrimlet romainesalat eller hjertesalat
|
|
50 g
Ærteskud
|
|
1 dl
Plukket frisk kørvel
|
|
1 dl
Fintstrimlede mynteblade
|
Dressing
2 spsk
Æbleeddike
|
|
---|---|
1 spsk
Akaciehonning
|
|
50 g
Grofthakkede tørrede tranebær
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
Groftkværnet peber
|
250 g
Skiveskåret røget laks
|
|
---|---|
250 g
Hytteost
|
|
3 spsk
Grofthakkede, ristede hasselnøddekerner
|
Tilbehør
240 g
Landbrød
|
---|
Sådan gør du
Salat
Dressing
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
432 kJ / 103 kcal
Energifordeling
Energi pr 100 g | |
---|---|
Fiber: | 1,8 g |
Protein: | 7,4 g |
Fedt: | 3,3 g |
Kulhydrat: | 10,8 g |
