Vegetar bolognese
30 min

Vegetar bolognese

En skøn vegetarisk udgave af spaghetti bolognese med granuleret soya og portobello svampe. Soya granulat består af sojabønner med et højt indhold af fibre og protein - et godt alternativ til hakket oksekød.
Bedømmelse (10 vurderinger)

Min bedømmelse:

Vegetar bolognese

En skøn vegetarisk udgave af spaghetti bolognese med granuleret soya og portobello svampe. Soya granulat består af sojabønner med et højt indhold af fibre og protein - et godt alternativ til hakket oksekød.

Antal portioner
  • 1 spsk olivenolie
  • 1 finthakket zittauerløg (ca. 75 g)
  • 3 finthakkede gulerødder (ca. 175 g)
  • 125 g fintsnittet bladselleri
  • 3 små finthakkede fed hvidløg
  • 250 g finthakkede portobello svampe
  • 4 dl Karolines Køkken® Tomat & cremefraiche Pastasauce
  • 2 dl grøntsagsbouillon
  • 75 g granuleret mørk soja
  • 1½ tsk worcestershiresauce
  • ½ tsk tørret oregano
  • 1½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Tilbehør

  • 300 g tørret fuldkornsspaghetti - koges
  • 50 g revet parmesanost

Fremgangsmåde:

Lad olien blive varm i en sauterpande ved kraftig varme. Svits løg, gulerødder og bladselleri i ca. 3 min. Tilsæt hvidløg og svampe og svits i yderligere ca. 4 min. - indtil væden er fordampet. Tilsæt pastasauce, grøntsagsbouillon og de øvrige ingredienser og kog det ved jævn varme i ca. 10 min. Smag til og server bolognesen sammen med nykogt spaghetti og drys med parmesan.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 9000 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 56,7 g
  • Protein: 24 %
  • Kulhydrat: 54 %
  • Fedt: 22 %
Print