Vegetar bolognese

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(12 vurderinger)

30 min

En skøn vegetarisk udgave af spaghetti bolognese med granuleret soya og portobello svampe. Soya granulat består af sojabønner med et højt indhold af fibre og protein - et godt alternativ til hakket oksekød.

Ingredienser

Antal portioner
  • 1 spsk olivenolie
  • 1 finthakket zittauerløg (ca. 75 g)
  • 3 finthakkede gulerødder (ca. 175 g)
  • 125 g fintsnittet bladselleri
  • 3 små finthakkede fed hvidløg
  • 250 g finthakkede portobello svampe
  • 4 dl Karolines Køkken® Tomat & cremefraiche Pastasauce Tomat & cremefraiche Pastasauce
  • 2 dl grøntsagsbouillon
  • 75 g granuleret mørk soja
  • 1½ tsk worcestershiresauce
  • ½ tsk tørret oregano
  • 1½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Tilbehør

  • 300 g tørret fuldkornsspaghetti - koges
  • 50 g revet parmesanost

Sådan gør du

Sådan gør du

Lad olien blive varm i en sauterpande ved kraftig varme. Svits løg, gulerødder og bladselleri i ca. 3 min. Tilsæt hvidløg og svampe og svits i yderligere ca. 4 min. - indtil væden er fordampet. Tilsæt pastasauce, grøntsagsbouillon og de øvrige ingredienser og kog det ved jævn varme i ca. 10 min. Smag til og server bolognesen sammen med nykogt spaghetti og drys med parmesan.

Sådan koger du pasta

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 9000 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 56,7 g
  • Protein: 24 %
  • Kulhydrat: 54 %
  • Fedt: 22 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: