Vegetar bolognese

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(16 vurderinger)

30 min

En skøn vegetarisk udgave af spaghetti bolognese med granuleret soya og portobello svampe. Soya granulat består af sojabønner med et højt indhold af fibre og protein - et godt alternativ til hakket oksekød.

Ingredienser

Antal portioner

  • 1 spsk olivenolie
  • 1 finthakket zittauerløg (ca. 75 g)
  • 3 finthakkede gulerødder (ca. 175 g)
  • 125 g fintsnittet bladselleri
  • 3 små finthakkede fed hvidløg
  • 250 g finthakkede portobello svampe
  • 4 dl Karolines Køkken® Tomat & cremefraiche Pastasauce Tomat & cremefraiche Pastasauce
  • 2 dl grøntsagsbouillon
  • 75 g granuleret mørk soja
  • 1½ tsk worcestershiresauce
  • ½ tsk tørret oregano
  • 1½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Tilbehør

  • 300 g tørret fuldkornsspaghetti - koges
  • 50 g revet parmesanost

Sådan gør du

Sådan gør du

Lad olien blive varm i en sauterpande ved kraftig varme. Svits løg, gulerødder og bladselleri i ca. 3 min. Tilsæt hvidløg og svampe og svits i yderligere ca. 4 min. - indtil væden er fordampet. Tilsæt pastasauce, grøntsagsbouillon og de øvrige ingredienser og kog det ved jævn varme i ca. 10 min. Smag til og server bolognesen sammen med nykogt spaghetti og drys med parmesan.

Sådan koger du pasta

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 9000 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 56,7 g
  • Protein: 24 %
  • Kulhydrat: 54 %
  • Fedt: 22 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: