Enchiladas med bønner
30 min

Sprøde enchiladas med bønner og linser. Fyldet er enkelt og hurtigt at tilberede og er dejligt krydret med spidskommen og hvidløg. For et ekstra kick af chili har vi tilsat revet Tex Mex ost, som både er inde i enchiladaen og ovenpå som gratinering. Server dine enchiladas med en frisk tomatsalsa og en kølig skefuld skyr.
Se den version
klassiske

Ingredienser
4 personer
Fyld til enchiladas
1 tsk Olivenolie | |
---|---|
1 Finthakket løg (ca. 75 g) | |
3 Små finthakkede fed hvidløg | |
45 g Tørrede belugalinser (ca. ½ dl) | |
1 dåse Hakkede tomater (ca. 400 g) | |
2 dl Kogende grøntsagsbouillon | |
½ tsk Stødt spidskommen | |
1½ tsk Groft salt | |
½ tsk Stødt chili | |
1 dåse Kidneybønner (ca. 420 g) |
8 Mellem fuldkornstortillaer | |
---|---|
175 g Revet tex mex ost |
Tomatsalsa
250 g Cherrytomater i tern | |
---|---|
1 Agurk i tern (ca. 250 g) | |
½ Rødløg i tynde ringe (ca. 25 g) | |
1 Stor finthakket grøn chilipeber | |
1 Lille finthakket fed hvidløg | |
1 spsk Hakket frisk koriander | |
¼ tsk Groft salt | |
Friskkværnet peber |
Tilbehør
1 dl Fraiche |
---|
Sådan gør du
Fyld til enchiladas
Enchiladas
Tomatsalsa
Bedømmelse
Enchiladas er en god opskrift til at få brugt rester. Tilsæt evt revne grøntsager til saucen og brug de osterester, du har i køleskabet.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
9955 kJ / 2379 kcal
Næringsindhold pr. 100g
433 kJ / 103 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,8 g |
Protein: | 22,4 % | 5,7 g |
Kulhydrat: | 49,8 % | 12,7 g |
Fedt: | 27,8 % | 3,2 g |
Relateret video
Sådan snitter du løg
Mangler du teknikken til at snitte løg hurtigt og effektivt? Karolines Køkkenskole viser, hvor nemt det er at snitte løg med den rigtige teknik.