Vegetariske forårsruller
&format=webp)
Vegetariske forårsruller med fyld af grøntsager; svampe, kål, løg og peberfrugt. Alle grøntsager kan bruges, så brug gerne dem, du har. Det er ikke så vanskeligt at lave hjemmelavede forårsruller - prøv selv med denne opskrift. Det tager dog lidt tid, så vælg evt. at lave en stor portion, når du er i gang - og frys nogle af dem "rå". Forårsrullerne steges i ovnen, men kan også dybsteges i olie. Server de vegetariske forårsruller med sød chilisauce.
Ingredienser
Forårsruller - ca. 20 stk.
2 tsk
Rapsolie
|
|
---|---|
1 tsk
Karry
|
|
1
Finthakket løg
|
|
2
Finthakket fed hvidløg
|
|
2 spsk
Fintrevet frisk ingefær
|
|
400 g
Finthakkede champignoner
|
|
2 spsk
Sojasauce
|
|
400 g
Fintsnittet hvidkål eller spidskål
|
|
2 spsk
Fiskesauce
|
|
50 g
Snittede forårsløg
|
|
75 g
Finthakket rød peberfrugt
|
20 plader
Frossen, optøet forårsrulledej (ca. 19 x 19 cm)
|
|
---|---|
2 spsk
Olie
|
Tilbehør
1 dl
Sød chilisauce
|
---|
Sådan gør du
Forårsruller
Sådan samler du forårsrullerne
Du kan evt. grille forårsrullerne de sidste par min. i ovnen, hvis ikke de er blevet helt gyldne.
Forårsrullerne kan fryses rå. Bag forårsrullerne direkte fra fryseren uden at tø dem først.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
7107 kJ / 1699 kcal
Næringsindhold pr. 100g
461 kJ / 110 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,8 g |
Protein: | 8 % | 2,2 g |
Kulhydrat: | 60,9 % | 16,5 g |
Fedt: | 31,1 % | 3,9 g |
Vil du gøre kål på dit kålhoved? Karolines Køkkenskole viser, hvordan du nemt snitter kål som rødkål, hvidkål, spidskål og savojkål.
