Veggeburger med bagte rodfrugter og røræg

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(5 vurderinger)

45 min

Lækkert, nyt fyld til burgeren. Dejlig nem aftensmad.

Ingredienser

Antal portioner

  • 600 g blandede rodfrugter i stave, fx gulerøddder, rødbeder, persillerødder og pastinakker
  • 2 tsk rapsolie
  • ½ tsk groft salt

Røræg

  • 4 grove burgerboller
  • 4 spsk taffelsennep
  • 4 rensede salatblade, fx romainesalat
  • 100 g cornichoner eller syltede agurker

Sådan gør du

Sådan gør du

Fordel rodfrugterne på en plade med bagepapir, bland dem med olie og drys med salt. Bag rodfrugterne midt i ovnen, til de er gyldne og sprøde – - vend rundt 2-3 gange under bagningen.

Røræg

Pisk æggene sammen med mælk, ost, salt og peber. Lad smørret smelte i en pande ved kraftig varme, men uden at det bruner. Skru ned til svag varme og hæld æggeblandingen i panden. Skub i æggene til de begynder at stivne - røræggen skal være blød og fugtig.

Flæk imens bollerne og rist dem på en brødrister eller i ovnen. Smør bollerne med sennep og læg dem sammen om salatblade, rodfrugter, cornichoner og den lune røræg - server med det samme.

Bagetid

Ca. 20 min. ved 250° - varmluft.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 9340 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 47,4 g
  • Protein: 17 %
  • Kulhydrat: 53 %
  • Fedt: 30 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: