Vermouthsauce og stegte svampe
30 min
•
&format=webp)
Nemt og rigtig lækkert tilbehør til dine bøffer. Saucen er cremet og grøntsagerne har en bid og en dejlig smag, som fuldender måltidet.
Ingredienser
Vermouthsauce
25 g
Smør
|
|
---|---|
6
Finthakkede skalotteløg
|
|
1 dl
Tør vermouth, fx noilly prat
|
|
¼ liter
Creme fraiche 38%
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
Bagte tomater
250 g
Blommetomater eller cherrytomater på stilk
|
|
---|---|
10 g
Smør - smeltet
|
|
¼ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
Stegte svampe
10 g
Smør
|
|
---|---|
125 g
Champignoner i kvarte
|
|
125 g
Rensede kantareller
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
Hertil
4
Grillstegte oksemørbradbøffer (ca. 125 g)
|
|
---|---|
1 kg
Bagte små kartofler, fx nix pille
|
Sådan gør du
Vermouthsauce
Bagte tomater
Stegte svampe
Ved serveringen
Bagetid
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
463 kJ / 111 kcal
Energifordeling
Energi pr 100 g | |
---|---|
Fiber: | 1,6 g |
Protein: | 2,7 g |
Fedt: | 6,8 g |
Kulhydrat: | 9,4 g |
Relateret video
Sådan steger du den perfekte bøf
Vil du servere en mør og saftig bøf er kvaliteten altafgørende. Karolines Køkkenskole viser her én metode til, hvordan du udvælger og steger en bøf, så den bliver helt perfekt.
