Whiskygryde med druer

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(2 vurderinger)

45 min

Hvis du elsker whiskysauce så prøv denne pastaret med masser af god smag.

Ingredienser

Antal portioner

  • 10 g smør
  • 400 g hakket oksekød (ca. 6% fedt)
  • 4 små rødløg i tynde både
  • ¼ hvidkål i mindre stykker
  • ½ liter Karolines Køkken® Whiskysauce Whiskysauce med tomat og paprika
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 100 g grønne vindruer i halve

Pynt

  • krydderurter, fx frisk rosmarinkvist

Tilbehør

Sådan gør du

Sådan gør du

Lad smørret smelte i en sauterpande ved kraftig varme, men uden at det bruner. Svits kødet i ca. 2 min. Tilsæt løg og hvidkål og lad det svitse med i ca. 2 min. Tilsæt sauce, salt og peber og bring retten i kog uden låg. Kog den under omrøring i ca. 7 min. - eller til hvidkålen er mør, uden at være blød. Smag til og vend vindruerne i. Server sammen med nykogt pasta og fraiche i en skål ved siden af.

Sådan koger du pasta

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 11280 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 41,3 g
  • Protein: 22 %
  • Kulhydrat: 52 %
  • Fedt: 25 %
  • Alkohol: 1 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: