Whiskygryde med druer
45 min

Whiskygryde med druer

Hvis du elsker whiskysauce så prøv denne pastaret med masser af god smag.
Bedømmelse (1 vurderinger)

Min bedømmelse:

Whiskygryde med druer

Hvis du elsker whiskysauce så prøv denne pastaret med masser af god smag.

Antal portioner
  • 10 g smør
  • 400 g hakket oksekød (ca. 6% fedt)
  • 4 små rødløg i tynde både
  • ¼ hvidkål i mindre stykker
  • ½ liter Karolines Køkken® Whiskysauce
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 100 g grønne vindruer i halve

Pynt

  • krydderurter, fx friske rosmarinkviste

Tilbehør

Fremgangsmåde:

Lad smørret smelte i en sauterpande ved kraftig varme, men uden at det bruner. Svits kødet i ca. 2 min. Tilsæt løg og hvidkål og lad det svitse med i ca. 2 min. Tilsæt sauce, salt og peber og bring retten i kog uden låg. Kog den under omrøring i ca. 7 min. - eller til hvidkålen er mør, uden at være blød. Smag til og vend vindruerne i. Server sammen med nykogt pasta og fraiche i en skål ved siden af.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 11280 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 41,3 g
  • Protein: 22 %
  • Kulhydrat: 52 %
  • Fedt: 25 %
  • Alkohol: 1 %
Print