Whiskygryde med druer

Bedømmelse

(1 vurderinger)

45 min

Hvis du elsker whiskysauce så prøv denne pastaret med masser af god smag.

Ingredienser

Antal portioner
  • 10 g smør
  • 400 g hakket oksekød (ca. 6% fedt)
  • 4 små rødløg i tynde både
  • ¼ hvidkål i mindre stykker
  • ½ liter Karolines Køkken® Whiskysauce
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 100 g grønne vindruer i halve

Pynt

  • krydderurter, fx friske rosmarinkviste

Tilbehør

Sådan gør du

Sådan gør du

Lad smørret smelte i en sauterpande ved kraftig varme, men uden at det bruner. Svits kødet i ca. 2 min. Tilsæt løg og hvidkål og lad det svitse med i ca. 2 min. Tilsæt sauce, salt og peber og bring retten i kog uden låg. Kog den under omrøring i ca. 7 min. - eller til hvidkålen er mør, uden at være blød. Smag til og vend vindruerne i. Server sammen med nykogt pasta og fraiche i en skål ved siden af.

Sådan snitter du kål

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 11280 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 41,3 g
  • Protein: 22 %
  • Kulhydrat: 52 %
  • Fedt: 25 %
  • Alkohol: 1 %

Hvor finder jeg et Arla produkt?

Tilbage

Nu kan du nemt finde ud af, hvilke butikker der har Arlas produkter nær dig

Hvis du leder efter et specifikt produkt nær dig, kan du nu bruge vores nye "Find butik" service. Denne service hjælper dig til at finde ud af, hvilke butikker tæt på dig, der har netop det Arla produkt du leder efter.

Find produkt

Find produkt

Tilbage

Nu kan du nemt finde ud af, hvilket udvalg af Arla produkter en specifik butik har

Hvis du er i tvivl om hvilke Arla produkter din nærmeste butik fører, kan du med denne service få hjælp til at ikke at køre forgæves

Find forhandler

Find forhandler

Kilde: