Whiskygryde med druer

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(2 vurderinger)

45 min

Hvis du elsker whiskysauce så prøv denne pastaret med masser af god smag.

Ingredienser

Antal portioner

  • 10 g smør
  • 400 g hakket oksekød (ca. 6% fedt)
  • 4 små rødløg i tynde både
  • ¼ hvidkål i mindre stykker
  • ½ liter Karolines Køkken® Whiskysauce Whiskysauce med tomat og paprika
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 100 g grønne vindruer i halve

Pynt

  • krydderurter, fx frisk rosmarinkvist

Tilbehør

Sådan gør du

Sådan gør du

Lad smørret smelte i en sauterpande ved kraftig varme, men uden at det bruner. Svits kødet i ca. 2 min. Tilsæt løg og hvidkål og lad det svitse med i ca. 2 min. Tilsæt sauce, salt og peber og bring retten i kog uden låg. Kog den under omrøring i ca. 7 min. - eller til hvidkålen er mør, uden at være blød. Smag til og vend vindruerne i. Server sammen med nykogt pasta og fraiche i en skål ved siden af.

Sådan koger du pasta

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 11280 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 41,3 g
  • Protein: 22 %
  • Kulhydrat: 52 %
  • Fedt: 25 %
  • Alkohol: 1 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: