Wok med sambal oelek

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(28 vurderinger)

30 min

En naturlig og dejlig stærk wok ret. Hurtig og lækker aftensmad på ingen tid.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Ingredienser

Antal portioner

  • 2 spsk rapsolie
  • 400 g wokstrimler af okseklump
  • ½ tsk groft salt
  • 1 zittauerløg i tynde både
  • 2 gulerødder i skrå skiver
  • 350 g broccoli i små buketter og stilken i tynde skiver
  • ¾ dl teriyakisauce - japansk grill- og stegesauce
  • 2 spsk sojasauce
  • 1 tsk sambal oelek
  • ¼ liter Karolines Køkken® Madlavningsfløde 8% Madlavningsfløde 8%

Tilbehør

  • 320 g løse ris, parboiled, fx jasmin (ca. 4 dl)

Sådan gør du

Sådan gør du

Lad en wok eller stegegryde blive godt varm - ca. 4 min. ved kraftig varme. Lad 1 spsk af olien blive varm og brun kødet i ca. 2 min. - lidt ad gangen. Drys med salt og tag kødet op. Lad resten af olien blive varm i wokken og steg grøntsagerne i ca. 3 min. Kom kødet tilbage i gryden sammen med teriyakisauce, sojasauce, sambal oelek og fløde. Varm retten godt igennem og smag til. Server med nykogte ris.

Tip

Sambal oelek er en stærk chilipasta. Du kan variere styrken ved at komme mere eller mindre i retten.

Hvordan koger man ris

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 10520 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 21,1 g
  • Protein: 25 %
  • Kulhydrat: 51 %
  • Fedt: 24 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Andre gode forslag