Wrap med roastbeef og peberrodsskyr

Wrap med roastbeef og peberrodsskyr

15 min
En lille nem og hurtig frokost - også super at have med i madpakken. Du kan variere fyldet alt efter hvad du lige har af lækkerier i køleskabet.

Sådan gør du

Skyrcreme
  • Rør skyr sammen med peberrod og salt. Lad den trække indtil du er klar til sammenlægning. Smag til.
  • Smør skyrcremen på de 2 tortillaer. Fordel salat, peberfrugt og roastbeef herpå. Rul tortillaerne stramt sammen. Pak dem ind og lad dem ligge på køl, indtil du skal spise.

Du kan også tage wraps med i skole eller på job. Del dem evt. hjemmefra.

Energiindhold for hele retten:

2100 kJ / 502 kcal

Næringsindhold pr. 100g

623 kJ / 149 kcal

Energifordeling
Energi­fordeling Nærings­indhold pr. 100g
Fiber: - 2 g
Protein: 29,6 % 10,8 g
Kulhydrat: 47,7 % 17,5 g
Fedt: 22,7 % 3,8 g

Ingredienser

Skyrcreme
¾ dl Skyr naturel
1 spsk Fintrevet peberrod
¼ tsk Groft salt
2 Mellem fuldkornstortillaer
25 g Fintstrimlet hjertesalat
75 g Rød peberfrugt i strimler
75 g Roastbeef i skiver