Frittata med perlespelt, svampe og hytteost
30 min
•
&format=webp)
Frittata er en stor og åben omelet. Her er den fyldt med perlespelt og hytteost. Uhm...sund og nemt.
Ingredienser
Frittata
¾ liter
Grøntsagsbouillon
|
|
---|---|
160 g
Skyllet perlespelt (ca. 2 dl)
|
|
20 g
Smør
|
|
2
Finthakkede løg (ca. 150 g)
|
|
200 g
Champignoner i tynde skiver
|
|
6
Æg
|
|
200 g
Hytteost
|
|
2½ spsk
Peberfrugtpesto
|
|
½ dl
Finthakket frisk koriander
|
|
¾ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
Tomatsalat
250 g
Kolde, kogte grønne bønner
|
|
---|---|
250 g
Cherrytomater i halve
|
|
½ dl
Frisk koriander
|
|
¼ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
Hertil
240 g
Ristet rugbrød
|
---|
Sådan gør du
Frittata
Tomatsalat
Servering
Obs!
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
Tip: Hvis du ikke har en pande med ovnfast håndtag kan du hælde grøntsager og kogt perlespelt i et ovnfast fad og æggeblandingen over. Frittataen skal så evt. have lidt længere tid.
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
353 kJ / 84 kcal
Energifordeling
Energi pr 100 g | |
---|---|
Fiber: | 2 g |
Protein: | 4,4 g |
Fedt: | 2,7 g |
Kulhydrat: | 10,5 g |
